Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen bizonyítékok szólnak...

Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett "zsidó holokauszt" mellett vagy ellen?

Figyelt kérdés
NEM A VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tényekre, és a forrásaikra!
2011. jan. 27. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

"Csak ők égtek, mások nem? Vagy csak ők számítanak, mások nem?"

Természetesen nem csak a zsidókat érte atrocitás a történelem során.

- A kommunista diktatúrák áldozatainak száma közel 100 millió fő, ezt a "A kommunizmus fekete könyve (Le Livre noir du communisme)" c. kötetben boncolgatják ami 1997-ben jelent meg. Idevágó szófordulattal a "kommunista holokauszt" áldozatai több mint tízszer annyian vannak mint az ún. "zsidó holokauszt" áldozatai.

- A zsidó nép ősi vándorlása során bizony 5 teljes civilizációt írtott ki (méghozzá különösen kegyetlenül) mire elért a kánaán földjére CSAK MERT AZOK NEM VOLTAK ZSIDÓK. És ezt nem gójok találták ki, a zsidó nép saját történelme részének vallja, sőt szerintük ez egyáltalán nem bűn.

2011. febr. 3. 19:40
 42/70 A kérdező kommentje:

"te beszélsz intelligenciáról, amikor egy történelmi tényt cáfolsz?

Gordon McFee szavaival: „a revizionisták abból a következtetésből kiindulva, hogy a holokauszt nem következett be haladnak visszafelé a tényeken, és azokat az előre rögzített végeredményhez alakítják. Más szóval, megfordítják a helyes metodológiát … feje tetejére állítva a tudományos kutatás bevett módszereit." A te jegyzőkönyved, amit nagy elánnal idefirkáltál, tudományosabb tény, mint a milliók holtteste? Sajnos a világ ennyi idő alatt sem tanult a történelméből, mert tele van olyan ostoba sötét emberekkel mint te Tudomány Kapitány!"

- Történelmi tény? Ezek szerint nem tudod mi az a tény. Amit nem bizonyítanak az nem tény hanem TÉZIS.

- Gordon McFee még nem mutatott fel bizonyítékot a holokausztról. Ezt tovább nem is kommentálom.

- Milliók holtteste? Legyél szíves, mutasd meg, hogy hol vannak akár csak a hamvaik (bizony ám, ha ekkora holo-hívő vagy akkor tudhatnád, hogy a vallásotok szerint elhamvasztották az áldozatokat), vagy a krematóriumok működtetéséhez kiírtott erdők... Ja, hogy sehol? Köszönöm.

Eltelt némi idő úgyhogy újra leszögezném:

=========================================

NEM VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, HANEM TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOKRA (MELLETTE ÉS ELLENE IS)!

2011. febr. 3. 19:58
 43/70 anonim ***** válasza:

"vagy a krematóriumok működtetéséhez kiírtott erdők... Ja, hogy sehol?"

Tekintve, hogy kiirtották őket...

Egyébként Kérdező még mindig figyelmen kívül hagyod az olyanokat mint az eisatzgruppék ténykedése, úgy állítod be a holokausztot, mintha az csak a táborokban és a gázkamrákban zajlott volna.

2011. febr. 3. 20:06
 44/70 A kérdező kommentje:

"..figyelmen kívül hagyod az olyanokat mint az eisatzgruppék ténykedése..."

Már erről is írtam korábban, de ezek szerint nem olvasod el az előző kommenteket. Pedig már megjegyeztem hogy az sem ártana ha érdemben akar valaki hozzászólni. Ráadásul ez MEGINT CSAK VÉLEMÉNY: Véleményed szerint figyelmen kívül hagyom a Eisatzgruppék tevékenységét. Ez téves a fent említett okból kifolyólag.

2011. febr. 3. 20:37
 45/70 A kérdező kommentje:

"Tekintve, hogy kiirtották őket..."

Najó, nekem is van humorérzékem. Ez azért jó poén volt :P

2011. febr. 3. 20:39
 46/70 anonim ***** válasza:

„Természetesen nem csak a zsidókat érte atrocitás a történelem során.”

Én csak azért kérdeztem, mert amikor holokausztról van szó, akkor 99%-ban a zsidósággal kapcsolatban kerül szóba, pedig állítólag nem csak ők érintettek.

2011. febr. 3. 23:57
 47/70 A kérdező kommentje:

"Én csak azért kérdeztem, mert amikor holokausztról van szó, akkor 99%-ban a zsidósággal kapcsolatban kerül szóba, pedig állítólag nem csak ők érintettek."

Megértem, hogy felakadsz ezen, hiszen ez engem is zavar. A holokauszt-revizionizmus célja épp az hogy bebizonyítsák, a zsidók szenvedésének története egy felfújt legenda, aminek nincsenek tudományos bizonyítékai, és hogy az embereknek végre feltűnjön hogy a második világháború áldozatainak száma nem csak az (állítólagos) 6 millió zsidó volt hanem legalább 50 MILLIÓ(!!!) NEM ZSIDÓ.

Persze a holohívők kérdezhetik hogy "Mi a különbség?". A válasz egyszerű: 50 MILLIÓ A KÜLÖNBSÉG, sajnos a mi javunkra. És ezek a holttestek bizony megkerültek, a tömegsírjaik megvannak, a katonai temetőkben ott fekszenek a sírokban, stb... ellenben a "zsidó-holokauszt" legendáival szemben.

A kérdésemet pedig azért tettem fel, hogy ha mégis lennének ilyen (a "zsidó-holokauszt" mellett szóló) bizonyítékok, akkor azokról is tudjak, mert magamtól nem találtam és elegem lett abból hogy keresgélés közben állandóan ugyanazokkal a közhelyekkel találkozom.

2011. febr. 4. 10:01
 48/70 anonim ***** válasza:

"Persze a holohívők kérdezhetik hogy "Mi a különbség?". A válasz egyszerű: 50 MILLIÓ A KÜLÖNBSÉG, sajnos a mi javunkra."

Érdekes, nem emlékszem, hogy a II. Világháborúban a zsidók és nemzsidók harcoltak volna egymás ellen, én valami Tengelyhatalmak-Szövetségesek felállásról tanultam.

Ugyanakkor eszerint én egy buta "holohívő" vagyok, hogy az én szememben ugyanakkora tragédia egy ártatlanul megölt zsidó, mint egy ártatlanul megölt magyar, német, orosz, japán stb.

Ja és még valami: Kérlek mutass bizonyítékokat Lidice lakosságának lemészárlásáról és a szövetséges terrorbombázásokról. Csak az általad megfogalmazott "tudományos" szempontok alapján tudom a bizonyítékokat elfogadni.

2011. febr. 4. 10:20
 49/70 A kérdező kommentje:

Kedves Walter Sobchak!

A nem-zsidó áldozatok létezésére bizonyítékot is mondtam, de ha kell idézem újra, szó szerint: "...ezek a holttestek bizony megkerültek, a tömegsírjaik megvannak, a katonai temetőkben ott fekszenek a sírokban, stb...". Tudományos bizonyítékok bizony:

===============================

- a testüket szovjet és amerikai szabvány lőszerek és repeszek ütötték át

- a felszabadító szövetségesek szó szerint egy pillanat alatt végeztek több százezer japán civillel (atombomba, ugyebár)

- Európa területének nagyját bizony a "felszabadító" szövetségesek bombázták le. Civil célpontokat, városokat, MENEKÜLTTÁBOROKAT (DREZDA!!!) bombáztak le, miközben pontosan tudták, hogy hol vannak a katonai célpontok.

Azt pedig kétlem, hogy jelenleg egy zsidó és egy nem-zsidó áldozat egyenértékű lenne a világ szemében. A nem-zsidó áldozatok leszármazottai ugyanis nem kapnak tömegesen kárpótlás, nem perelnek egész államokat, nem követelnek megemlékezéseket habzó szájjal. Nem bizony, ők élik az életüket és nem élősködnek másokon. Nem perlik be pl. a szerencsétlen MÁV-ot, ami így is alig áll a lábán, hogy fizessen nekik milliárdokat kárpótlásként. Ellenben a zsidó "áldozatok" leszármazottaival, akiket nem érdekel hogy az ilyen alaptalan pereskedések és jóvátétel fizetések összegét bizony a köznép (a nem-zsidó áldozatok leszármazottai) fizetik meg. Ennél nagyobb pofátlanságot nem nagyon lehet elképzelni. Büntetni milliókat olyasmiért amit ők el sem követtek, bűntudatra sarkallni őket olyasmiért amire még bizonyíték sincs és ha lenne is akkor sem őket terhelnél a felelősség érte, tekintve hogy nem is éltek az állítólagos esemény idején. EZT HÍVJÁK ÉLŐSKÖDÉSNEK.

2011. febr. 4. 10:44
 50/70 anonim ***** válasza:

a. Még mindig nem látom a bizonyítékaidat. Állítod, hogy vannak, de én látom.

b. El kéne felejteni, hogy a kártérítési pereket az egyetemes és homogén zsidóság indítja meg, ezek csak néhány szélhámos ügyeskedései akiket a bíróságok rendszerint elég hamar elhajtanak a fenébe, a nemzőszerveikkel való játszadozást javasolva inkább időtöltésként. És nehogy azt hidd (persze, szerintem te sem hiszed el), hogy ezt csak a zsidók csinálják, a közelmúltban például egy lelőtt görög vadászpilóta családja akarta beperelni azt a török pilótát, aki a légtérsértő görögöt lelőtte. Vagy az argentinok kártérítési perei a britekkel szemben, a falklandi háborúért. Természetesen őket is elég hamar elhajtották a fenébe.

2011. febr. 4. 10:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!