Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek jó döntés volt...

Szerintetek jó döntés volt kitiltani a transzneműeket a női sportágakból?

Figyelt kérdés
ma 07:53
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Legyen női, dragqueen és férfi kategória.

Aki nem 100%-ig biológiailag nő az a másik kettőből válasszon.

ma 14:01
 42/51 anonim ***** válasza:
72%

"Nem, nem indulhatnak, ugyanis nincs transzexuális kategória"

Továbbra is indulhatnak a saját nemüknek megfelelő férfi kategóriában :)

Sőt olyan kategória sincsen, hogy lusta és kövér emberek, mert hát milyen diszkrimináció már az, hogy csak sportolók vehetnek részt versenyeken.

ma 15:00
 43/51 anonim ***** válasza:
42, továbbra sem a demagógia fogja ezeket az embereket megváltoztani és nem lesz attól más, hogy márpedig, te holnaptól nem leszel transzexuális.
ma 16:03
 44/51 anonim ***** válasza:
Nem vagyok cucuka, attól, hogy nem értesz egyet másnak a véleményével, és nem tudsz, csak személyeskedéssel érvelni, még nem lesz igazad, neked sem.
ma 16:04
 45/51 anonim ***** válasza:
46%
De, ha szerintem cucukaként viselkedsz, cucukaként foglak hívni. Ennyi. Észérveket meg mondtam eleget, te meg ködösítesz és hisztizel. Meg szemantikailag hazudtolsz meg egyértelmű megfogalmazásokat. Még mindig, az, hogy vki meg van fosztva a versenysporthoz való jogától, az kamu. Mert mehetne - lehet, olyan kategóriába, amibe nem akar.
ma 16:17
 46/51 anonim ***** válasza:
46%
#43 Nem is kell senkit megváltoztatni, induljon csak szépen mindenki a saját nemében. A férfi férfival, a nő nővel versenyezzen.
ma 16:17
 47/51 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te mit gondolsz rólam, norma ezt személyeskedésként értelmezi. Engem rohadtul, nem érdekel, mit gondolsz, de személyeskedéssel érvelni, nem érvelés.

Ezeknek az embereknek, akár megmondod, hogy mit kellene gondolniuk magukról, akár nem, ők annak fogják tartani magukat, aminek ők gondolják és attól, hogy megtildod nekik, hogy azt gondolják, amit szeretnének gondolni, még ugyanúgy köztünk fognak élni, jogfosztottként, kirekesztettként és másodlagos állampolgárként.

ma 16:21
 48/51 anonim ***** válasza:

47: én nem tiltom, hogy ők minek gondolják magukat. Azt nem engedném nekik, hogy igazságtalan előnnyel induljanak biológiailag női testfelépítésű (vagy fordított esetben tornában férfi) versenyzők ellen. Mert nem fair. Én olyan szempontból szuperliberális vagyok, hogy engem nem zavar, ha nem a biológiai nemüknek megfelelő wc-ben mennek, olyan személyes névmáson hívom őket, ahogy akarják, elhiszem, hogy másnak érzik magukat. De a sportot illene pragmatikusabban nézni, mert mindenki tudja, hogy az egy teljesítmény alapú verseny, és hogy igazságtalan előnye van pl. egy transz rövidtávfutónak... aki igazán fair sportember, ilyenbe bele sem menne.

Legyen saját kategóriájuk, csókolom, ennyi.

ma 16:25
 49/51 A kérdező kommentje:

"a transzexuálisokat megfosztják azon jogától, hogy versenysportolóként működjenek"

Ezt írtad.

Viszont, ha a transzneműeket engednék nők között sportolni, akkor a nőket nem fosztják meg attól, hogy igazságosan, egyenrangú ellenfelek ellen küzdjenek? Értem, hogy nem helyesled hogy a transzokat megfosztják attól hogy versenysportolóként működjenek (bár ez nem igaz, mert a férfiak közt indulhatnak) de akkor a nőket miért lehet ettől megfosztani szerinted?

ma 16:29
 50/51 anonim ***** válasza:
A külön kategóriát tudom támogatni, a tiltást semmiféleképp.
ma 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!