Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyiket választanád, és...

Melyiket választanád, és miért azt?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés. Nem kötelező válaszolni, de ha válaszolsz megköszönöm, és kérlek gondold át a válaszod, és az indokokat, pro és kontra!

Választhatsz 2 élet/jövő közül. Ha választottál, csak hunyd be a szemed, és már azt élet. De a valóságban, nem álomban, nem a "mátrixban", hanem itt.

A.: A mostani. Minden jó és rossz dolgával. Azaz, lehet, hogy ma baleset ér, és egy életre lebénulsz, de lehet, hogy 3 hónap múlva nyersz a lottón. Lehet, hogy örökölsz egy céget, de lehet, hogy 2 évig nem lesz melód, miután pénteken kirúgnak. Lehet, hogy a 13 éves lányod eléd áll, és közli, hogy babát vár, és megtartja. Lehet, hogy a párod válni akar. Lehet, hogy előléptetnek, és milliós fizud lesz. Ki tudja.

B.: Koreában ébredsz. Ebben a lakásban, vele. https://www.youtube.com/watch?v=LVlhYOkDPUQ Minden mai tudásod a fejedben van, de mellette tudsz koreaiul. És tudod, hogy ez a nő úgy szeret, hogy meghalna érted. A lakás a tiéd, okmányaid rendben. A pénzed életetek végéig biztosít egy kényelmes, szép életet. BÓNUSZ! A családod. Minden rendben velük. Havi 1M megy a számlájukra. Anyukádnak vinné a bank a házát? Megoldva! Nagyidnak ápolás kell? 0-24-ben kap! Fiad fél, hogy nem veszik fel rendőrnek? Nyugi, intézve! Kislányod súlyos beteg? Már nem! Nővéredet veri a pasija? Megoldva és ha kell a hulla helyének koordinátája, csak jelezz!

VISZONT!!! 1 azaz EGY szabály van!!! SOHA és SEMMIFÉLE FORMÁBAN, NEM keresheted a családod! Nincs SMS, MMS, e-mail, telefon, személyes látogatás, Facebook ráírás, meg amik vannak! Szóval sosem hallhatnak rólad, és te sem róluk! Ha egyszer is keresed őket, csak rájuk Guglizol, máris ugrik minden vissza arra a pillanatra, amikor az egész kezdődött. És igen, nekik is! A bank csönget, a nagyi egyedül fekszik a székletében, a lányod beteg, a nővéred meg kapja a gyomrost a bunkó palijától. (Persze ezek példák, nem tudom milyen most az életed.)

Szóval? A vagy B?

szept. 15. 01:46
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
B, de nem magam miatt. A több ember fontosabb, mint én.
szept. 15. 01:53
 2/10 A kérdező kommentje:

1. és mindenki!

Ha félreérthető voltam, akkor elnézést!

A családodat érintő, felsorolt példákat, természetesen fordítsd át a mai valós, igazi életedre!

A lényeg, hogy BÁRMI gondja van, bármelyik családtagodnak most, itt, az megszűnne.

szept. 15. 01:58
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Érthető voltál. Gyerekeim, házastársam nincs. Amiket felsoroltál, azokat pedig nem tudnám biztosítani a többieknek. Márpedig lenne mit. Úgyhogy mennék Koreába.

1.

szept. 15. 02:06
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

A

Szerencsére a valóságban élek.

szept. 15. 04:27
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Egyértelműen "B"!
szept. 15. 06:24
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Mintha a pénz megoldás lenne mindenre. Mintha csak a pénzhiány lenne korunk pestise. Sok itt az elmebeteg kérem, nincs mese. A
szept. 15. 07:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Pont letojom a B-t, egyben a kisbetű miatt sem élnék ezzel, ráadásul 1-M nem elég lerázni a bankot. Utóbbi instant hülyeség benne.

Szerény pénzem van, 20 n.m. van párommal, van mostanában egyre több gond, és még nagy fába is vágtam a fejszémet pont... De nem cserélném le.

35/F

szept. 15. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

7+

Kihagytam, hogy így vagyok boldog és a B-vel nem lennék.

szept. 15. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
A, a mostanit. feleségem szebb mint a nő a videón, a bevételem több mint 1 milla, házam (amiben lakunk) kertes ház és hitelmentes, illetve van még 2 másik ház kiadva. Nem akarok koreában élni egy percet se.
szept. 15. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
B-t választanám. Semmi nem hiányozna a mostani életemből.
szept. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!