Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikeket választanátok egy csinos, vékony, sportos lányt esetében?
összefogott haj (vagy befonva) vagy kiengedett haj
Hullámos vagy egyenes haj
Szűk szárú farmer vagy bővebb szárú farmer
Bemelegítő nadrág vagy farmer
szűk felső vagy bővebb fazonú
nyaklánccal és karkötővel vagy a nélkül
kicsi sminkkel vagy a nélkül
1. Összefogott. Sportos, vékony lány esetében jobban látszanának az arcélek.
2. Egyenes, szintén, arcról, vonalakról kevésbé vonja el a figyelmet.
3. Mindegy, végül is.
4. Farmer.
5. Szűk, szintén a vonalak miatt.
6. Nem szükséges.
7. Arcbőrtől függ, de igazából smink nélkül lenne jó.
- Kiengedett haj
- Hullámos haj
- Szűk szárú farmer
- Melegítő (persze csak akkor, ha olyan helyen vagyunk)
- Szűk felső
- Nyaklánc és karkötő nélkül
- Kicsi sminkkel
Kiengedett haj, mert szebb főleg ha hosszú a haja.
Egyenes de ha alapból göndör a haja akkor hagynám mert nekik minden jól áll.
Vegyesen, de ami jobban áll neki, a farmer nadrágból.
Szűk testre simuló felső.
Kiegészitő minden nőnél szép, ad az outfithez.
Smink meg nem feltétlen.
1. Ez nagyon testalkat/forma, arc és a haj milyensége miatt nem nagyon lehet átlagolni, de szerintem egy félig (felül) összefogott, konty vagy egy szépen, alkalomhoz és ruhához illően befontal nem lehet mellé nyúlni szerintem
2.Amelyik a természetes, de egy enyhén hullámos vagy enyhén/textúrálás féle kreppelés tud segíteni amíg természetesen néz ki és jól is áll neked
3. Amíg a testalkatodhoz alkalmazkodi valamely szinten addig jó, szerintem a legjobb az egyenes szárú (pl.: Vegas straight), és legyen alkalomnak, időjárásnak megfelelő
4. A melegítős ruhát az edzésen, hosszú autózás vagy vendégek nélküli otthoni pihenéses/otthonkás ruhának jó, de ezeken kívül hanyagolandó.
5. Kb. ugyanazt tudom mondani, mint a 3. pontomban és mutasson jól rajtad a nadrágoddal/szoknyáddal és a cipővel is
6.Ez elhagyható, viszont 1-1 öltözethez illő fém vagy ezüst ékszer kiegészítőként sokat segíthet
7. Szerintem ha teszel fel, akkor is minimálisan/alap szinten
5-ös vagyok.
Csak olyan ruhát, kiegészítőt, sminekt és hajkinézetet válassz amiben jól és komfortosan érzed magad illetve tetszik neked.
-Alkalomtól függ. Imádom a hosszú kiengedett hajat. Sportoláskor összefogva, alkalomra akár egy szép konty is jó.
-A laza hullámos haj gyönyörű és az egyenes is tetszik.
-Szük farmer és szűk felső.
-Kiegészítőből ami az adott ruhához illik, de jó nélküle is.
-A visszafogott smink az jó vagy akár nélküle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!