Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, hogy a fiú is érez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a fiú is érez irántam valamit, vagy csak én gondoltam túl és elvakítottak az érzéseim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg gimnazista vagyok és pár hete felfedeztem, hogy az egyik fiú osztálytársam számomra nem közömbös. Az egyik lány már ősszel is utalt, hogy olyan, mintha kicsit többet éreznék iránta.

Mostanában utolsó óra után megvár, együtt megyünk, néha buszmegállóig is elkísér - úgy, hogy neki nem is arra kell menni -, és néha reggel is összefutok vele, néha amikor megáll a buszom, ő már ott van, és megyünk együtt, de ez ritkább.

Mostanában többször csinált ilyen kicsit “fura” dolgokat, amit én, ha fiú lennék nem tennék csak úgy meg egy lánynak. Ha nem tud mit mondani, akkor elkezd beszélni a semmiről, kisebb dolgokat is megjegyez velem kapcsolatban (nem éppen az az ember, aki random emlékezne bármire). Néha ad “kisebb” ajándékokat, pl. egy csoki.

A héten volt egy olyan napunk, hogy csak 2 óránk volt, egyik reggel, másik délután. Végig vele voltam, fáradt is, megengedte, hogy aludjak a vállán - vagy legalábbis nem lökött le magáról, sőt előtte közelebb is hívott magához, úgy, hogy már alapból mellette ültem. Néha, tanórákon is vele ülök, és szívbaj nélkül megengedi, hogy elvegyem a dolgozatát megnézni pl. (Jó, ez nem szép dolog, csak elég rosszra sikeredett és idős a tanárunk, szólt, hogy számoljuk át a pontokat, csak őt annyira nem érdekelte, hogy valahol lehet van plusz pont…) Később mondta is, hogy ilyen apróbb dolgokat is (csak) nekem enged meg.

Lehet kicsit kesze-kusza lett, néhol értelmetlen, csak próbálom maximalizálni az anonimitást, nem túlzásokba esni.

Szerintetek csak én képzelem be, vagy itt lehet valami? Engem kezd megbolondítani - jó értelemben -, csak hülyén jön ki, mert néha legszívesebben megölelném és ilyen apró dolgok, de úgy érzem, hogy nem tehetem meg.

16/L

ma 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút lehet itt valami.
ma 14:03
 2/3 Senior Séf ***** válasza:
Már hogyne tetszenél neki?
ma 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk. Pont.
ma 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!