Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyen velem ?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akit már lassan 2 és fel éve ismerek és azóta beszélünk , volt egy fel éves szakítás de azóta megint beszélünk . A szakítás előtt sokkal arányosabb torodobb volt meg jobban ki mutatta hogy szeret , most meg mióta újra beszélünk és találkozgatunk ugyan úgy kedves de kicsit távolság tartobbnak erzem meg már nem erzem hogy annyira ki mutatna felém , ( a szakításban mind ketten hibásak voltunk , és nem nem csal meg mert tudom ) ezért nem értem hogy miért ilyen pedig mindent meg próbálok a kapcsolatunk miatt mert nekem ő nagyon fontos , de viszont én is csak annyira mutatom ki a szeretetem amennyire ő hogy ne legyek sok , és felek is hogy sok lennék szóval nem tudom mit csinaljaktegnapelőtt 23:56
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és mióta újra beszélünk nincs ki mondva hogy együtt vagyunk de úgy viselkedünk egymással mintha együtt lennénk ,
tegnapelőtt 23:57
2/13 A kérdező kommentje:
Olyan mintha a szakítás óta egy kicsit másabb ember lenne , és nekem a régi énje hiányzik
tegnapelőtt 23:59
3/13 A kérdező kommentje:
Mit tehetnek hogy jobban ki mutassa vagy jobban szeressen ? Én is legyek távolság tartóbb ?
tegnap 00:32
4/13 anonim 

válasza:

Ne legyél te is távolságtartóbb, hanem nyíltan őszintén mondd meg ezt neki amit ide leírtál. Hogy te vágy erre és miért változott meg?
18/f
5/13 anonim 

válasza:

Gondolom eléggé rosszul érintette ez a szakítás, talan félhet attól, hogy újra megtörténik, ezért próbálja nem beleélni magát. De amúgy tényleg csak annyi az egész, hogy beszélni kéne vele.
6/13 anonim 

válasza:

Te amúgy hogy jártad ki a 4. osztályt? Abban az évben van szó az igekötős igék helyes leírásáról...
7/13 A kérdező kommentje:
#4 az a baj hogy annyira nehezen lehet vele megbeszélni akármit , és nem tudom hogy reagálna erre is
tegnap 09:43
8/13 anonim 

válasza:

#7 De akkor miért vagy vele együtt? Egyszer már szakítottatok (gondolom nem véletlenül), a srác távolságtartó, ráadásul nem lehet vele megbeszélni, hogy miért ilyen.
9/13 A kérdező kommentje:
Mert szeretem és kotodok hozza nem olyan könnyű ez , de mégis megoldást akarok találni arra hogy olyan legyen mint régen majd valahogy beszélek vele köszi
tegnap 11:39
10/13 anonim 

válasza:

9-es nincsenek is együtt!🤣😅
Nevetséges az egész! Kérdezd meg tőle: együtt vagyunk? Lehet azért tart távolságot mert nem akar tőled semmit, nem? Egyébként Kérdező, hány éves vagy? 13? 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!