Ez egy gondolatjáték lenne. Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Adott egy bekötött szemű és bedugott fülű ember. Aki mivel nem látja és ne hallja mi történik így folyton lefejeli az ágakat az erdőben, elesik, illetve letapossa a virágokat a kertekben, a veteményest, a növényeket amerre jár.
Mit tennétek?
Csak ő vehetné le a szemfedőt és a füldugót, de persze neki erről fogalma sincs.
Így mit tennétek?
okt. 30. 16:06
1/5 A kérdező kommentje:
nagyon el voltam keseredve, de ez a kérdés elterelte a figyelmem. Én nem tudom rá a választ.
okt. 30. 16:18
2/5 anonim válasza:
Miért ne vehetném le én? A szemfedőt pl?
Amúgy ha azt nem akkor megfogom a kezét és odairányítom a szemfedőhöz, tapogassa meg, meg essen le neki, hogy az ott van, aztán leveheti. Ugyanezt a füldugóval.
3/5 anonim válasza:
Nem vak, sem süket, nem mozgásképtelen, csak tudatlan. Ha én nem is vehetem le róla a szemkötőt, füldugót, még el tudom neki magyarázni, hogyan kell. A többi rajta fog múlni. Ha nem érdekli, akkor essen-kelljen, romboljon továbbra is, ez már az ő baja, én nem tehetek érte semmit, mert az már a saját makacssága.
4/5 Jól van ez így? válasza:
Eloldoznám a kezeit, a többit meg oldja meg magának.
5/5 anonim válasza:
A személy tudja, hogy be van kötve a szeme, vagy bekötött szemmel született és nem is tud a látás, mint érzékelés létezéséről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!