Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de ha bekövet...

Elméleti kérdés, de ha bekövetkezne, kit vinnél és miért?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, nem kötelező válaszolni, sem megsértődni!

Egy világméretű katasztrófa közeleg. A föld lakosságának igen jelenős része, olyan 70+% belepusztul.

A világ kormányai, ENSZ, NATO, EU, ... épít túlélő helyeket. Bunker, hajó, lezárt sziget, sarkvidéki zóna, kinek mi van, ki mit tud.

A túlélők, akik bekerülhetnek ezekbe, és ott nagy eséllyel túlélhetik, főleg az elitből kerül ki, de bizonyos szempontok alapján (munka, orvosi tulajdonságok, képesítés,...) civilek is bekerülhetnek.

Te + 1 fő bekerülhetsz. Kit viszel, és miért?

Fontos! Te, a saját helyedet nem adhatod át! Ha nem mész, 2 helyet buksz!

Akikből választhatsz ők, de fontos, hogy ne költs hozzá! Azaz ha valakihez nincs odaírva semmi tulajdonság, ne írd oda, csak írd le, hogy XY-t! Ha van tulajdonság, és az alapján döntesz, azt leírhatod.

PÁROD. Szereted, de nem szerelem már. Elvagytok együtt, hiányozna, de menne tovább nélküle is az életed.

SZERETŐD. Szereted, de még nem szerelem. Talán nem is fogod szerelemmel szeretni.

GYEREKED 1. 16 éves lány. Egészséges. Okos. Csinos.

GYEREKED 2. 10 éves fiú. Beteges. átlag tanuló és külsejű.

APÁD. 60-as. Egészséges, leleményes, tanár. Kémia és fizika. Vegyészmérnök eredetileg.

APÓSOD. 60-as. Sportos ex-katona. 2 idegen nyelvet is beszél. Sportlövész és vadász.

BARÁTNŐD. A legjobb barát, szinte testvér. Anyád halála óta az egyetlen ember akiben a végletekig megbízol. A saját és a gyerekeid életét is a kezébe adnád.

APÓSOD HAVERJA. Kora 30-as. Orvos. Apósoddal jár lőni, és folyton dícséri a srácot, néha féltékennyé téve a fiát, azaz a párod. Párszor dumáltatok, jó fej, de szerinted meleg.

TERHES LÁNY. Párszor vigyázott a gyerekekre. Rendes lány. 20 körüli, és 5 hónapos terhes valakitől.

Gondolkodj! Mérlegelj! És megköszönöm a válaszodat, ami lehet az is, hogy nem mész, de lehet 1 azaz EGY szereplő a felsoroltakból.

szept. 7. 00:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%

En tuti nem mennek. Fene se akarna ilyen vilagban elni.

Valami vegtelenitett sorozathoz jo lenne a sztorid, mint amilyen pl a Lost is volt.

szept. 7. 00:26
 2/22 A kérdező kommentje:
1. De akkor más sem a felsoroltakból! Hogyan mondanád meg, mondjuk a lányodnak, hogy ő is meghal az önzőséged miatt?
szept. 7. 00:34
 3/22 Awatpr0 ***** válasza:
84%

Gyerekeim nincsenek, így nem tudom elképzelni milyen lenne ha lenne, így nem őket választanám. Édesapámat választanám toronymagasan. Szeretőm sosem volt, apósom sem, ismeretlen terhes lány sem..

És mivel tesó nincs a kiválasztottak között(pedig kisöcsémre, vagy kisnővéremre esne a választás) így apukámat választanám

szept. 7. 00:36
 4/22 anonim ***** válasza:
59%
Öngyilkos lennék azon nyomban
szept. 7. 00:43
 5/22 A kérdező kommentje:
4. Mert nem tudnál dönteni?
szept. 7. 00:49
 6/22 anonim ***** válasza:
67%

Ésszel döntve apámat, mert tudására szükség lehet és mégiscsak az apám (esetleg az orvost).

De ez esetben nem az eszembe hallgatnék, és jönne az egészséges lányom.

szept. 7. 00:58
 7/22 anonim ***** válasza:
72%
Első vagyok, mivel nincs lanyom, sem fiam, nem igazan tudom ebbe beleelni magam. Inkabb az jut eszembe, hogy egy ilyen anarchikus, szabalyok nelkuli vilagban mindenki kedvere hasznalgatna a 16 eves, csinos lanyomat, szoval nem biztos, hogy ő nagyon halas lenne ezert a dontesert.
szept. 7. 01:20
 8/22 anonim ***** válasza:
24%

Biztos, hogy kimt maradnék, és az enyéimmel együtt keresnék saját megoldást.

De csak kíváncsiságból, szeretném tudni, hogy én ki vagyok és mihez értek a sztori szerint?

szept. 7. 02:47
 9/22 anonim ***** válasza:
24%
Én ráhúznám a lapot a 19-re, és keresnék egyéb megoldást.
szept. 7. 05:58
 10/22 anonim ***** válasza:
10%

Nézd meg az idei Fallout mini sorozatot(ha esetleg még nem láttad). Röviden arról szól, hogy a világban atomháború veszi kezdetét és a gazdagok menedékeket építtetnek ahová bevásárolhatod magad, vagy protekciósan bekerülhetsz. Lényegében minden menedék egy kisérlet, ami a film alapján eléggé férre sikerül egytől egyig.

Na most logikai alapon nekem kéne választanom, akkor elsős sorban figyelembe venném azt, hogy abba a menedékbe ahová én kerülnék kik volnának a többiek.

Ha sokkal több fiatal volna akkor az apámat vinném.

Ha ellenben idősebbekkel volna nagyobb arány akkor a lányomat.

De egyébként nem sok jóra számítanék a jövőben ilyen szituáció után.

szept. 7. 06:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!