Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rühellem a párom munkatársának...

Rühellem a párom munkatársának a feleségét mit csináljak?

Figyelt kérdés
A párom munkahelyén négyen nagyon jóban vannak és rendszeresek a bulik is. Az egyik feleségét ki nem állhatom.Minden lében két kanál.Mindig száz félét süt főz ezekre a bulikra. És látszik rajta hogy várja azt hogy mindenki ezt dicsérje.Multkor is pont azt sütötte amit én. De persze az senkinek nem kellett amit én csináltam, mindenki az övét ette hogy jajj milyen finom. Pedig az enyém semmivel sem lett rosszabb mint az övé.
tegnap 17:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny vagy.
tegnap 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit átfogalmazom amit érzel, hátha úgy könnyebb elindulni.

Féltékeny vagy rá, amiért több elismerést kap, mint te, és mindezt nem szerényen, a teljesítményével, hanem szándékos szerepléssel éri el. Úgy gondolod, ez a figyelem nem jár neki, hanem tolakodva másoktól - pl tőled - veszi el.

tegnap 17:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mész bulizni, nem sütsz, nem versengesz
tegnap 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, hogy nekem nem kell sütnöm. Süssön ő. Ismeretségi körömben van hasonló feleség, őt azért utálja a többi nő, mert a viselkedéséből úgy jön le, hogy nem csak a süteményeit kínálgatja, hanem alkalomadtán magát is, a többi férjnek.
tegnap 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért utálod, mert irigykedsz arra, hogy jobban süt, és ezt megpróbálod azzal megmagyarázni, hogy p rossz, és azért utálod, nem azért, mert egy irigy senki vagy, aki nem is akar magán fejleszteni / magát tökéletesnek akarja gondolni.
tegnap 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De, jobb volt az övé, nyilván. Fogadd el.
tegnap 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Mindegy is, hogy jobb volt-e a sütemény. Tudjuk azt is, hogy van az a bögyös maca típus, aki ha xart tesz az asztalra, akkor is ott fog kígyózni a férfiakból álló sor :D Ne foglalkozz ezzel, amíg nem a férjedre hajt rá, vagy nem kezdi ócsárolni a többiek sütijét.
tegnap 18:09
 8/12 Senior Séf ***** válasza:
Szíved joga rühelleni őt.
tegnap 18:24
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom csinos és fiatal, te meg nem.
tegnap 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
:DDD egyél te is az övéből és dícsérd meg. ettől még nem lesz valaki minden lében kanál.
tegnap 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!