Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael újabb tuszok halálát...

Izrael újabb tuszok halálát okozza az akcióval?

Figyelt kérdés

okt. 7. 15:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/223 anonim ***** válasza:
0%
Mert a Hamaszra hivatkozva bármikor megtámadhatja a palesztinokat.
okt. 9. 18:00
 82/223 anonim ***** válasza:
90%
Akkor a Hamaszban lévő palesztinok felelősek a palesztin népírtásért? Nem kéne a Hamaszt felszámolni és a pokol tűzén elégetni? Asszisztálnak a saját népük irtásában. Rosszabbak, mint a zsidók.
okt. 9. 18:02
 83/223 anonim ***** válasza:

"az a kijelentésed miszerint 60 ezer palesztin legyilkolása, amiből 16 ezer gyerek, csak kisebb atrocitás"

Eldönthetnék, ha állítottam volna ilyet valaha is. Miért hazudozol még rólam is, miközben bárki visszaolvashatja hogy a valóságban miket írtam?

okt. 9. 18:05
 84/223 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor a Hamaszban lévő palesztinok felelősek a palesztin népírtásért? Nem kéne a Hamaszt felszámolni és a pokol tűzén elégetni? Asszisztálnak a saját népük irtásában. Rosszabbak, mint a zsidók."

Megtévesztett emberek akik ebben látják a megoldást. A fő bűnös viszont mindenképpen a Izrael.

"Eldönthetnék, ha állítottam volna ilyet valaha is. Miért hazudozol még rólam is, miközben bárki visszaolvashatja hogy a valóságban miket írtam?"

Többször idéztem mit írtál. Akkor tagadod? :)

okt. 10. 09:12
 85/223 anonim ***** válasza:
90%

"Megtévesztett emberek akik ebben látják a megoldást. A fő bűnös viszont mindenképpen a Izrael.

" Abban látják a megoldást, hogy pár gazdag zsidó által eléjük vetett ezüst tallérért elárulják a palesztin társaikat és asszisztálnak ahhoz tudatosan, hogy Izraelnek legyen oka és indítéka palesztinokat ölni?

Ezeket tartod nagy harcosoknak, meg hősöknek, akiket az ellenségük megvett kilóra? Te mondod, hogy Őket a zsidók hozták létre, a zsidók pénzelik, zsidók szolgálatában állnak, becsicskultak az ellenségüknek. SOKKAL nagyobb árulók és megvetendőbbek, mint a zsidók.

Amikor arról beszélsz, hogy zsidók irtják a palesztinokat , akkor igazából arról beszélsz, hogy a zsidók által pénzelt, létrehozott palesztin terroristák közreműködése az oka annak, hogy népírtás zajlik. Nem a zsidók, hanem a Te terroristáid irtják a palesztinokat. Ha Ők nem hajolnak le a zsidók által eléjük a homokba dobott ezüstért meg aranyért, akkor Izrael nem tudna mire hivatkozni, nem lenne miért palesztinokat ölnie.

És Te ezeket az elvtelen, hazaáruló, kollaboráló, összes létező bűnt elkövető terroristákat védsz.

Te mennyi pénzt kapsz ezért a zsidóktól? Mennyiért adtad el a becsületedet, hogy zsidó érdekeket képviselő terrorista csoportokat védsz? Hiszen Te nem megvezetett ember vagy, Te tisztán látsz, és tisztán látod, hogy az általad védett palesztin terrorista harcosaid igazából csak a zsidó állam bábjai.

Tapsold meg Magad Medvezsidó!

okt. 10. 09:26
 86/223 anonim ***** válasza:
0%

"Ezeket tartod nagy harcosoknak, meg hősöknek, akiket az ellenségük megvett kilóra?"

Hol írtam olyat hogy hősök? Azt írtam hogy megtévesztették őket.

"Te mondod, hogy Őket a zsidók hozták létre, a zsidók pénzelik, zsidók szolgálatában állnak, becsicskultak az ellenségüknek."

Nyilván erről csak néhány legfőbb vezető tud. A többieknek fogalmuk sincs erről.

"SOKKAL nagyobb árulók és megvetendőbbek, mint a zsidók."

Annyira azért nem. A zsidók most megmutatták igazi természetüket. Még a nácik is csak pislognának azon amit a palesztinokkal művelnek a zsidók.

"Amikor arról beszélsz, hogy zsidók irtják a palesztinokat , akkor igazából arról beszélsz, hogy a zsidók által pénzelt, létrehozott palesztin terroristák közreműködése az oka annak, hogy népírtás zajlik."

Nem az oka hanem csak egy látszat indok.

"Nem a zsidók, hanem a Te terroristáid irtják a palesztinokat."

Először is nem az én terroristáim hanem a te terroristáid és a többi zsidóé akik létrehozták a Hamaszt. És szerinted ez felmenti a cionnáci zsidó testvéreidet? Nem a Hamasz gyilkolt meg 60 ezer palesztint hanem a te zsidó testvéreid. Nem a Hamasz lőtt agyon 16 ezer palesztin gyereket hanem a te zsidó testvéreid. Szóval összességében 99%-ban a zsidók a felelősek a népiirtásért.

"És Te ezeket az elvtelen, hazaáruló, kollaboráló, összes létező bűnt elkövető terroristákat védsz."

Szerinted én mivel is védtem őket?

"Te mennyi pénzt kapsz ezért a zsidóktól? Mennyiért adtad el a becsületedet, hogy zsidó érdekeket képviselő terrorista csoportokat védsz? Hiszen Te nem megvezetett ember vagy, Te tisztán látsz, és tisztán látod, hogy az általad védett palesztin terrorista harcosaid igazából csak a zsidó állam bábjai."

Te mint zsidó ezzel az állandó hazudozással csak ártasz a zsidóságnak. Vannak normális zsidók akik elítélik Izrael tetteit és kiállnak a palesztinok mellet. Na ők a normális igazi zsidók. Te viszont hazudozol és a népirtó Izraeli kormányt véded, támogatod. Ezzel egy szintre süllyedtél a nácikkal.

okt. 10. 12:31
 87/223 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt!
okt. 10. 12:50
 88/223 anonim ***** válasza:

"

Nyilván erről csak néhány legfőbb vezető tud. A többieknek fogalmuk sincs erről"

Akkor Te honnan tudsz erről? Olyan ostobáknak tartod a palesztinokat, hogy nem veszik azt észre, amit Te is észreveszel több ezer kilométerről?

"

Te mint zsidó ezzel az állandó hazudozással csak ártasz a zsidóságnak. Vannak normális zsidók akik elítélik Izrael tetteit és kiállnak a palesztinok mellet. Na ők a normális igazi zsidók. Te viszont hazudozol és a népirtó Izraeli kormányt véded, támogatod. Ezzel egy szintre süllyedtél a nácikkal."

Te állítod, hogy a terrorszervezetet Izrael hozta létre, pénzeli és tartja fent a saját céljai elérése érdekében. Te támogatod a palesztin terroristákat abban, hogy zsidó civil túszokat ejtsen, ami, mint állítod a zsidó vezetőréteg célja, hisz ezért hozták létre ezt a terrorista szervezetet. Te pontosan azokat a tetteket helyeselsz a palesztin terroristák részéről, ami az elnyomó, hatalommániás zsidó politikusok, tábornokok, népirtók malmára hajtja a vizet.

Most vagy Te is egy ártatlan, megvezetett jólélek vagy, aki tövig benyelt minden zsidó propagandát,vagy tudatosan zsidó pénzmágnások érdekeit képviseled.

okt. 10. 12:55
 89/223 anonim ***** válasza:

"

Annyira azért nem. A zsidók most megmutatták igazi természetüket. Még a nácik is csak pislognának azon amit a palesztinokkal művelnek a zsidók."

Igen, de ez nem történt volna meg, meg nem lenne, ha nem jött volna létre az általad oly nagyra becsült, zsidók eszközeként szolgáló, azok kezében lévő terrorszervezet.

Ha rühelled a zsidókat, és érdeked a palesztinok védelme, akkor miért nem teszel a Hamász ellen? Hisz a Hamász vezetői zsidók, a Hamász tevékenység zsidó érdekeket képvisel, a Hamász ad zöld utat a zsidóknak a palesztinok ellen.

Szóval szerinted a Hamásznak fent kell maradnia, vagy hagyják abba a tevékenységüket?

okt. 10. 13:01
 90/223 anonim ***** válasza:

"Hát az biztos hogy te nem vagy megtévesztett. Pontosan tudod hogy igazam van csak hazudozással próbálod védeni a népirtó cionista zsidó testvéreidet."

Idézd a hazugságot amit írtam!

okt. 10. 13:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!