Lehet ebből az Izrael-Irán afférból ránk is hatással levő nagy háború?
Amennyire tudom próbálom független megbízható forrásból szerezni az információkat főleg x-ről. Félek, hogy esetleges világháború alakul ki ebből a helyzetből, mit gondoltok róla meddig mennek el a felek?
A történelem során eddig is egymásnak voltak feszülve csak nem szóltak a hírek róla? Mondják ezek évszázadok óta ölik egymást.. ezt nem tudom, de félek egy világháborútól/ atomháborútól.
"Félek, hogy esetleges világháború alakul ki ebből a helyzetből"
Ettől az egytől nem kell félned, mert emberből van annyi mint a szemét. Ha világhábi alakul ki az sem fogja érezhetően csökkenteni a túlnépesedést. Ha az emberiség 98%-a elhullana még akkor is brutálisan sok ember maradna. Több milliós ez a szám.
Szerintem iránnal csak a f--szméregetés lesz, rakétázzák meg drónozzák egymást egy ideig izraellel
Viszont libanonban komoly harcok lesznek a hezbollahhal
Világháborútól nem kell tartani, izrael célpontja a hamasz és hezbollah, iránt meg féken tartja az, hogy usa a zsidókkal van
Ha Izrael Irán nukleáris fejlesztéseit fogla támadni, akkor még 20-30 évig nem lesz világháború. És azalatt az idő alatt még valami jó is történhet.
Ha Iránnak sikerül atomfegyvert kifejlesztenie, akkor sajnos, elég gyorsan általános támadásba lendül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!