Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael újabb tuszok halálát...

Izrael újabb tuszok halálát okozza az akcióval?

Figyelt kérdés

okt. 7. 15:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/223 anonim ***** válasza:

"Többször idéztem mit írtál."

Pont hogy nem idézted, hanem hazugságot próbáltál a számba adni, olyat, amit sosem állítottam.

okt. 10. 13:11
 92/223 anonim ***** válasza:
Atrocitásokról én írtam, nem a 91. kommentelő. Mondjuk ez ugyanúgy hazugság, hiszen egyáltalán nem ezt írtam: "nálad 60 ezer ember, 16 ezer gyerek legyilkolása kisebb atrocitás."
okt. 10. 13:16
 93/223 anonim ***** válasza:

Ismétlem:

A gázai egészségügyi minisztérium szerint a gázai halottak száma 41 ezer. 93-as folyamatosan hozzácsapja további 20 000 ember életét - csak úgy, miért ne.

És még ő vádol másokat hazugsággal.

okt. 10. 13:21
 94/223 anonim ***** válasza:
És ezt honnan kellett volna tudnom? Neki is három és fél pipája van.
okt. 10. 13:22
 95/223 anonim ***** válasza:

94 vagyok.

Közben törölték az eredeti 93-ast.

okt. 10. 13:23
 96/223 anonim ***** válasza:

"És még ő vádol másokat hazugsággal.2

Leírtam de nem fogtad fel. Senki nem tudja pontosan az áldozatok számát mivel nem lehet tudni hányan vannak a romok alatt. Tekintve hogy a zsidók az épületek felét lebombázták, ez nagyon magas szám lehet. Ezért a 60 ezer egy becsült szám de olvastam mostanában 100 ezerről is.

okt. 10. 13:25
 97/223 anonim ***** válasza:

"És ezt honnan kellett volna tudnom?"

Van egy őrült ötletem. Esetleg ne elméleteket, meg főleg hazugságokat gyárts másokról, hanem reagálhatnál konkrétan arra, és csakis arra, amit ténylegesen leír valaki. Vagy ez túl nagy elvárás?

okt. 10. 13:30
 98/223 anonim ***** válasza:

"Leírtam de nem fogtad fel. Senki nem tudja pontosan az áldozatok számát mivel nem lehet tudni hányan vannak a romok alatt. Tekintve hogy a zsidók az épületek felét lebombázták, ez nagyon magas szám lehet. Ezért a 60 ezer egy becsült szám de olvastam mostanában 100 ezerről is."

Ha egy szimpla alátámasztatlan becslést tényként adsz elő, pláne még erre alapozva akarsz érvelni, meg gyalázkodni, azt úgy hívják, hogy hazugság.

Az is túl nagy elvárás, hogy maradjunk a tényeknél?

okt. 10. 13:31
 99/223 anonim ***** válasza:

"Van egy őrült ötletem. Esetleg ne elméleteket, meg főleg hazugságokat gyárts másokról, hanem reagálhatnál konkrétan arra, és csakis arra, amit ténylegesen leír valaki. Vagy ez túl nagy elvárás?"

De most komolyan :) Honnan kellett volna tudnom hogy válaszoló is van akiknek három és fél pipája van? Egyáltalán honnan tudjam melyikőtök írta az adotott kommentet? Egyébként meg válaszoltam a kérdésedre.

okt. 10. 13:37
 100/223 anonim ***** válasza:

"Hát az biztos hogy te nem vagy megtévesztett. Pontosan tudod hogy igazam van csak hazudozással próbálod védeni a népirtó cionista zsidó testvéreidet."

Idézd a hazugságot amit írtam!

okt. 10. 13:37
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!