Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael újabb tuszok halálát...

Izrael újabb tuszok halálát okozza az akcióval?

Figyelt kérdés

okt. 7. 15:02
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/223 anonim ***** válasza:
Nem érdekel hogy Izraelt és a zsidókat mivel vádolod, mivel ezt már kismilliószor leírtad. Az érdekel, hogy amikor amikor muszlimok gyilkolnak, rabolnak, erőszakolnak, az nem ér meg neked egy darab kérdést sem, egy darab kommentet sem ahol a muszlim terroristák ellen gyűlölködsz és uszítasz? Akkor miért ér meg ezernyi gyűlölködő kommentet és kérdést, amikor nem muszlimok az elkövetők? Mersz végre válaszolni erre, vagy kijelenthetjük hogy csak zsidózni akarsz, és közben magasról tojsz bármilyen civil áldozatra, ha muszlimoknak esnek áldozatul?
okt. 10. 16:58
 122/223 anonim ***** válasza:

Egy megjegyzes:

A kerdező hangsúlyozza, hogy az 1200 legyilkolt és a 251 túszul ejtett zsidó közott katonák is vannak. Gyerekeket, csecsemőket nem emlit.

Ugyanakkor a 60 ezer palesztin között 16 ezer gyerek van - szerinte. Érdekes módon nem emliti, hogy hogy a tényleges 41 ezer között viszont kb 30 000 fegyveres hamasznyik.

okt. 10. 16:59
 123/223 anonim ***** válasza:
0%

Ugy látom a 121-es zsidó hozzászóló már nem tud érdemben hozzászólni, csak ismételgeti azt amire már többször is reagáltam.

Az pedig mindent elmond hogy nem válaszol arra a kérdésre hogy népirtásnak tartja-e amit Izrael tesz a palesztinokkal.

okt. 10. 21:53
 124/223 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes módon nem emliti, hogy hogy a tényleges 41 ezer között viszont kb 30 000 fegyveres hamasznyik."

Egy újabb zsidó hazugság amivel mindenki tisztában van. Ezt a számot amúgy honnan húztad elő? Mert a cionnáci izraeli hadsereg szerint 17 ezer fegyverest öltek meg. Persze ez is hazugság de a tiéd meg hadd ne mondjam mi :) És ennyi hazugság után még képes egy ilyet behazudni :) Összesen ha 15-20 ezer fegyverese volt a Hamasznak a háború előtt. Valójában a palesztin áldozatok 80-90%-a civil.

okt. 10. 22:03
 125/223 anonim ***** válasza:
Te sem felelsz Nekem, hogy mit hazudtam.
okt. 10. 22:03
 126/223 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal hogy nem válaszol arra a kérdésre hogy népirtásnak tartod-e amit Izrael tesz a palesztinokkal. Mi a gond? Miért nem válaszolsz?
okt. 10. 22:06
 127/223 anonim ***** válasza:
És ahhoz Nekem mi közöm van?
okt. 10. 22:14
 128/223 anonim ***** válasza:

124

Becslések szerint a Hamasznak kb 40 000 fegyverese volt a háboru kezdetén.

A 17 000 fegyveres likvidálását Izrael márciusban jelentette be. Azóta eltelt pár hónap, a Hamasz mint SZERVEZET megszünt, jelenleg szétszórt gerilla csoportok gyilkolásznak csak.

okt. 11. 08:01
 129/223 anonim ***** válasza:
Fegyver viszont még rengeteg van Gázában, a katonák naponta tucatjával találnak hadi anyagokat lakásokban elrejtve.
okt. 11. 08:06
 130/223 anonim ***** válasza:
De azt írtad, hogy hazudok. Mi volt az a hazugság, amit írtam?
okt. 11. 08:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!