Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael újabb tuszok halálát...

Izrael újabb tuszok halálát okozza az akcióval?

Figyelt kérdés

okt. 7. 15:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/223 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted a Hamásznak fent kell maradnia, vagy hagyják abba a tevékenységüket?
okt. 10. 13:37
 102/223 anonim ***** válasza:

"Honnan kellett volna tudnom hogy válaszoló is van akiknek három és fél pipája van?"

Mondjuk kapásból egész más stílusban írunk. Másrészről ahogy mondtam: ne elméleteket, meg főleg hazugságokat gyárts másokról, hanem reagálhatnál konkrétan arra, és csakis arra, amit ténylegesen leír valaki. Vagy ez túl nagy elvárás?"

"Egyébként meg válaszoltam a kérdésedre."

Az enyémre biztosan nem. Attól csak gyáván megfutamodtál és mellébeszéltél.

okt. 10. 13:38
 103/223 anonim ***** válasza:
0%

"Ha egy szimpla alátámasztatlan becslést tényként adsz elő, pláne még erre alapozva akarsz érvelni, meg gyalázkodni, azt úgy hívják, hogy hazugság."

Ez egy alátámasztott becslés, nem hazugság. Egyébként meg a 40 ezer az szerinted jobb? Ez nálad belefér? Nem népirtás?

"Az is túl nagy elvárás, hogy maradjunk a tényeknél?"

Én eddig is a tényeknél maradtam.

okt. 10. 13:38
 104/223 anonim ***** válasza:

"Ez egy alátámasztott becslés, nem hazugság."

Akkor bizonyítsd!

"Én eddig is a tényeknél maradtam."

A korábban cáfolt hazugságaid mellett az épp szóban forgóról is most láthattad, hogy ez sem volt tény, szóval ezzel újfent látványosan belebuktál...

okt. 10. 13:40
 105/223 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk kapásból egész más stílusban írunk. Másrészről ahogy mondtam: ne elméleteket, meg főleg hazugságokat gyárts másokról, hanem reagálhatnál konkrétan arra, és csakis arra, amit ténylegesen leír valaki. Vagy ez túl nagy elvárás?"

Ne haragudj de nem fogom a kommentelők stílusát elemezni :) Mondjuk ha már az elején jelezted volna hogy rajtad kívül van még egy három és fél pipás hozzászóló könnyebb lett volna :)

"Az enyémre biztosan nem. Attól csak gyáván megfutamodtál és mellébeszéltél."

Arra hogy elítélem-e ha muszlimok gyilkolnak. El. Más kérdés?

okt. 10. 13:41
 106/223 anonim ***** válasza:

"Ne haragudj de nem fogom a kommentelők stílusát elemezni"

Normál esetben nem is kéne, hanem ahogy mondtam: ne elméleteket, meg főleg hazugságokat gyárts másokról, hanem reagálhatnál konkrétan arra, és csakis arra, amit ténylegesen leír valaki. Vagy ez túl nagy elvárás?

"Arra hogy elítélem-e ha muszlimok gyilkolnak. El. Más kérdés?"

Mivel nem ezt kérdeztem, ez újabb bukta...

okt. 10. 13:43
 107/223 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor bizonyítsd!"

Csak az eltűnt gyerekek száma 20 ezer a Gázai övezetben.

[link]

És még ugye a felnőtt eltünteket is hozzá kellene adni. Szóval még több is lehet a halottak száma mint 60 ezer.

"A korábban cáfolt hazugságaid mellett az épp szóban forgóról is most láthattad, hogy ez sem volt tény, szóval ezzel újfent látványosan belebuktál..."

Mivel most bizonyítottam te vagy az ki belebuktál. Mondjuk már ott belebuktál hogy a népirtó Izraelt véded. Ez olyan mintha a nácikat védenéd. Alapból bukta.

okt. 10. 13:50
 108/223 anonim ***** válasza:

"Mivel nem ezt kérdeztem, ez újabb bukta..."

Akkor talán azt írd le hogy te mit kérdeztél.

okt. 10. 13:50
 109/223 anonim ***** válasza:
100%

"Hát az biztos hogy te nem vagy megtévesztett. Pontosan tudod hogy igazam van csak hazudozással próbálod védeni a népirtó cionista zsidó testvéreidet."

Idézd a hazugságot amit írtam!

Szóval szerinted a Hamásznak fent kell maradnia, vagy hagyják abba a tevékenységüket?

okt. 10. 13:55
 110/223 anonim ***** válasza:
33%

"Szóval szerinted a Hamásznak fent kell maradnia, vagy hagyják abba a tevékenységüket?"

A Hamasz létezése egyértelműen Izrael céljait szolgálja így minél előbb meg kell szüntetni. Ami nehéz lesz mert Netanyahu maga ismerte be hogy Izrael támogatja a Hamaszt.

okt. 10. 14:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!