Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael újabb tuszok halálát...

Izrael újabb tuszok halálát okozza az akcióval?

Figyelt kérdés

okt. 7. 15:02
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/223 anonim ***** válasza:
Sajnálom de még mindig nem látom ez mitől öngól :)
okt. 14. 22:49
 162/223 anonim ***** válasza:

"156/161 anonim ***** válasza:

"Miközben Izrael ma követ el népirtást."

Tavaly október 7-én például hány kérdést írtál ki, amiben a palesztinokat gyaláztad?"

okt. 15. 05:55
 163/223 anonim ***** válasza:

"Egy jó példa rá, amikor a szemedre vetnek valamit, mire a válaszodban kikérve magadnak pontosan azt teszed, amit a szemedre vetettek."

okt. 15. 06:03
 164/223 anonim ***** válasza:

"Tavaly október 7-én például hány kérdést írtál ki, amiben a palesztinokat gyaláztad?"

Miért kellene a palesztinokat gyaláznom, mikor tudjuk hogy Izrael támogatja a Hamaszt? Ráadásul azóta az is kiderült hogy október 7-én a túszok többségét az izraeli hadsereg gyilkolta meg.

"Egy jó példa rá, amikor a szemedre vetnek valamit, mire a válaszodban kikérve magadnak pontosan azt teszed, amit a szemedre vetettek."

Te nem tudod mit beszélsz. Azt sem érted mi az hogy öngól :)

okt. 15. 09:09
 165/223 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy a palesztinokat soha nem gyalázod, ítéled el, kivéve akkor és úgy, ha össze tudod mosni a zsidókkal, erre egy hozzászólást se vársz, már úgy ítéled el a palesztinokat, hogy a zsidókra kened.

Ez az öngól. Egyből alátámasztod az egyik állítást Magadról, hogy antiszemita vagy, kettős mércéjű troll.

De akkor szerinted nem létezik olyan elítélendő tett amit palesztin szélsőségek követtek el ártatlan zsidók ellen és mindezt úgy, hogy az nem zsidó megrendelés volt?

okt. 15. 09:56
 166/223 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a zsidók rendelnek meg minden zsidó elleni terror eseményt, túszejtést, akkor miért nem úgy rendezik meg a túszmentést, hogy ne haljanak meg zsidó túszok és a zsidó állam, a zsidó túszmentők hősként legyenek feltüntetve? Miért így rendezi meg? Akkor már miért nem úgy, hogy a palesztin felbérelt harcosok öljék meg a túszokat? A zsidó erők zsidó túszok megölésével a zsidó állam milyen hasznot hajt? Miért rendezi meg így, ha amúgy a palesztinok a kezükben vannak?
okt. 15. 10:03
 167/223 anonim ***** válasza:

"Írtam, hogy a palesztinokat soha nem gyalázod, ítéled el, kivéve akkor és úgy, ha össze tudod mosni a zsidókkal, erre egy hozzászólást se vársz, már úgy ítéled el a palesztinokat, hogy a zsidókra kened."

Újra csak azt tudom mondani. Miért a palesztinokat gyalázzam ha egyszer a zsidók állnak a Hamasz mögött?

"Ez az öngól. Egyből alátámasztod az egyik állítást Magadról, hogy antiszemita vagy, kettős mércéjű troll."

Totál logikátlan amit állítasz és azt sem tudod mi az hogy öngól.

"De akkor szerinted nem létezik olyan elítélendő tett amit palesztin szélsőségek követtek el ártatlan zsidók ellen és mindezt úgy, hogy az nem zsidó megrendelés volt?"

Dehogynem. Írtam is október 7-ével kapcsolatban hogy emberek elrablása se szép, elítélendő. Olyan is előfordult hogy palesztinok gyilkoltak zsidó civileket. Ezt is elítéltem. Csak ugye van egy hatalmas eltérés az áldozatok számában. Összességében a zsidó civil áldozatok száma minimális mig a palesztin civil áldozatok száma tengernyi ami már népirtás kategória.

"Amúgy ha a zsidók rendelnek meg minden zsidó elleni terror eseményt, túszejtést, akkor miért nem úgy rendezik meg a túszmentést, hogy ne haljanak meg zsidó túszok és a zsidó állam, a zsidó túszmentők hősként legyenek feltüntetve?"

A zsidó áldozatok ahhoz kellenek hogy vadállatként mutassák be a palesztinokat és így tegyék elfogadhatóbbá a palesztinok elleni népirtást. Ehhez kellettek pluszban még az olyan zsidó hazugságok mint a lefejezett 40 zsidó csecsemő. A nemzetközi közvélemény nem fog felháborodni ha a palesztinok túszul ejtenek néhány zsidót, de ha "40 zsidó csecsemőt fejeznek le", akkor sokan támogatni fogják Izraelt a népirtásban.

"Akkor már miért nem úgy, hogy a palesztin felbérelt harcosok öljék meg a túszokat? A zsidó erők zsidó túszok megölésével a zsidó állam milyen hasznot hajt? Miért rendezi meg így, ha amúgy a palesztinok a kezükben vannak?"

Nyilván a palesztinok sokkal emberségesebbek mint a zsidók. Többségük nem hajlandó civileket gyilkolni mig a zsidóknak nem okoz problémát a palesztin gyerekek agyonlövése sem. Áldozatok meg kellettek így a zsidók kénytelenek voltak maguk elvégezni a mészárlást aztán a palesztinokra fogták. Egyébként is bevett gyakorlat az izraeli hadseregben hogy meg kell ölni a saját polgárokat is csak hogy nem kerüljenek fogságba.

okt. 15. 10:21
 168/223 anonim ***** válasza:

"Miért kellene a palesztinokat gyaláznom"

Miért, ha palesztinok követnek el tömeggyilkosságot, ha palesztinok rabolnak el ártatlan civileket, ha palesztinok gyalázzák egy ártatlan nő holttestét, az neked rendben van?

okt. 15. 11:38
 169/223 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtam, a zsidók vannak az október 7-ei támadás mögött tehát a zsidók rendelték meg, az ott elkövetett tettek pedig sok esetben a zsidók hazugságai, lásd 40 lefejezett zsidó csecsemő vagy az izraeli hadsereg követte el. A szemtanúk beszámolóiból az derül ki hogy a palesztinok célja elsősorban az izraeliek foglyul ejtése volt, a mészárlásokat nagyrészt az izraeli hadsereg követte el majd a palesztinokra fogta. Ennek tudatában újra megkérdezem. Miért kellene a palesztinokat gyaláznom?
okt. 15. 11:43
 170/223 anonim ***** válasza:

"Miért kellene a palesztinokat gyaláznom"

"Miért, ha palesztinok követnek el tömeggyilkosságot, ha palesztinok rabolnak el ártatlan civileket, ha palesztinok gyalázzák egy ártatlan nő holttestét, az neked rendben van?"

Erre válaszolj, ne kifogást keress!

okt. 15. 12:03
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!