Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael újabb tuszok halálát...

Izrael újabb tuszok halálát okozza az akcióval?

Figyelt kérdés

okt. 7. 15:02
 191/223 anonim ***** válasza:
Én tényeket közöltem, te meg a zsidó propagandát. Peched neked lesz mikor a hágai bíróság kimondja hogy Izrael népirtást követ el mai remélhetőleg hamarosan bekövetkezik és akkor a nácikkal lesztek egy szinten ti cionista zsidók.
okt. 15. 15:35
 192/223 anonim ***** válasza:

Tényeket pont nem közöltél, ellenben te azt kaptál. Bármelyiknek magad is utánanézhetsz a videóból, hivatalos történelmi forrásokból, nem kell nekem elhinned.

Zsidó meg nem vagyok, de még csak cionista sem. Egyszerűen csak egy objektív szemlélő, aki nem szereti a hazug embereket. Jelen esetben a te hazugságaidat.

okt. 15. 15:44
 193/223 anonim ***** válasza:
Aha persze nem vagy cionista sem zsidó :) Normális ember ezen a ponton már rég nem támogatja Izraelt, főleg nem ilyen fanatikus módon ahogy te teszed. Jó hát már mindenki számára világos hogy a cionista zsidók gátlástalanul hazudnak, így nem csoda ha ezt is tagadod. Még hogy objektív szemlélő :) Egy objektív szemlélő azért meggondolja hogy 60 ezer legyilkolt palesztin után, amiből 16 ezer gyerek áldozat, támogassa-e Izraelt. És nagyjából 100%-ban úgy döntenek hogy nem.
okt. 15. 15:49
 194/223 anonim ***** válasza:
Miben, mikor és hol támogattam Izraelt?
okt. 15. 15:52
 195/223 anonim ***** válasza:
Mondjuk kezd azzal hogy nyilatkozol, népirtás vagy nem amit Izrael művel a palesztinokkal.
okt. 15. 15:57
 196/223 anonim ***** válasza:

Miben, mikor és hol támogattam Izraelt?

Vagy ha nem tudsz erre példát mondani, akkor meg mit hazudozol?

okt. 15. 15:59
 197/223 anonim ***** válasza:
Nem érted? Kezd azzal hogy nyilatkozol, népirtás vagy nem amit Izrael művel a palesztinokkal.
okt. 15. 16:04
 198/223 anonim ***** válasza:

"Nem is tévedhetnél nagyobbat. Egy zsidó utaló etnika vagy vallási alapon gyűlöl minden zsidót kivétel nélkül."

"A palesztinok jobb emberek mint a zsidók. Többségük nem hajlandó civileket gyilkolni. "

"Ellenben a zsidóknak nem okoz gondot a palesztin gyerekek agyonlövése vagy a saját polgáraik legyilkolása."

Itt nem beszéltél jó zsidóról vagy rossz zsidóról. Általánosságban írtad a zsidókra ezt.

Ha a palesztinok tényleg olyan ostobák, mint ahogy írod, akkor az Élet rendje, hogy amelyik nép életképtelen, az szűnjön meg. Ha van egy nép, aki évszázadok óta ugyanúgy viselkedik, és csodálkozik, hogy ugyanaz vagy még rosszabb sors vár rá ha ugyanúgy csinál mindent.

Ha Én, Pintér László, Magyarország, Baranya vármegyében tudom, hogy a Hamasz izraeli kézben van, és a Hamasz, meg úgy ámblok a palesztinok által elkövetett zsidó ellenes merényletek adnak okot arra a zsidóknak, hogy elnyomjanak Engem meg a Gyermekeimet öljék meg, ha ezt még maga a fő elnyomó zsidó elnök mondja ki, és Én ennek ellenére ugyanúgy támogatom és életben tartom a Hamaszt, akkor ja. Megérdemlem.

Ha valakik tényleg ennyire életképtelenek és ostobák, megérdemlik a sorsukat!

Ezek szerint a zsidók zsenik, a palesztinok meg ostobák.

okt. 15. 16:05
 199/223 anonim ***** válasza:

Te írtad ezt:

"Normális ember ezen a ponton már rég nem támogatja Izraelt, főleg nem ilyen fanatikus módon ahogy te teszed. "

Tehát, mutasd be, mikor, hol és miben támogattam Izraelt? Vagy elismerhetjük hogy ez csak egy újabb pofátlan hazugság volt részedről?

okt. 15. 16:10
 200/223 anonim ***** válasza:

"Itt nem beszéltél jó zsidóról vagy rossz zsidóról. Általánosságban írtad a zsidókra ezt."

Hol írtam hogy ez minden egyes zsidóra igaz? Tény hogy sokra igaz de nem írtam olyat hogy mindenkire. Ráadásul ha mindegyikre értettem volna akkor is azt jelentené hogy azért utálom őket mert népirtást követnek el, nem pedig etnikai vagy vallási alapon.

"Ha a palesztinok tényleg olyan ostobák, mint ahogy írod, akkor az Élet rendje, hogy amelyik nép életképtelen, az szűnjön meg."

A nácik is ezt az elvet vallották és ezen elv alapján akarták kiirtani a zsidókat. Meg is van ti zsidók kitől tanultatok.

"Ha Én, Pintér László, Magyarország, Baranya vármegyében tudom, hogy a Hamasz izraeli kézben van, és a Hamasz, meg úgy ámblok a palesztinok által elkövetett zsidó ellenes merényletek adnak okot arra a zsidóknak, hogy elnyomjanak Engem meg a Gyermekeimet öljék meg, ha ezt még maga a fő elnyomó zsidó elnök mondja ki, és Én ennek ellenére ugyanúgy támogatom és életben tartom a Hamaszt, akkor ja. Megérdemlem."

Ahogy mondtam másképp gondolkodsz innen a fotelből és másképpen ha az izraeli katonák legyilkolják a családod téged pedig egy gettóba zárnak éhezni. utóbbinál nyilván nem tudsz tisztán gondolkodni.

"Ezek szerint a zsidók zsenik, a palesztinok meg ostobák."

hát a zsidókra mindent mondanék csak azt nem hogy zsenik. Azt teszik a palesztinokkal amit a nácik tettek velük. Ez már mindent elmond róluk. Ráadásul azokkal teszik akik mindig jól bántak a zsidókkal nem mellesleg a testvéreik. Az arabok mindig többen lesznek és sosem felejtik ezt el. Arról nem is beszélve hogy csak idő kérése hogy a keresztények mikor kattannak be megint és jön egy újabb Hitler aki a zsidókban látja minden probléma forrását és újra marhavagonokba akarja pakolni őket. Ez a történelem folyamán gyakran megtörtént így újra megfog csak az a kérdés mikor. Mondjuk ezzel a népirtással a zsidók csak felgyorsítják mert azok a keresztények akik valóban antiszemiták, most igazolva látják a zsidógyülöletüket. A zsidók pedig most azokat az arabokat, muszlimokat gyilkolják, akik megvédték őket a keresztényektől. Szóval akkor kihez is fognak menekülni a zsidók ha a keresztények megint gázkamrába akarják pakolni őket? Öngyilkosság a zsidók részéről. A te logikád alapján akkor a zsidóknak pusztulnia kell?

okt. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!