Miért nem adják vissza a Közel-Keletet a muszlimoknak, mikor történelmi tény hogy csak a muszlimok képesek békét teremteni?
600-as évek elejétől 1920-ig a muszlimoké volt a Közel-Kelet és történelmi tény hogy ez az időszak a legbékésebb. Zsidók, muszlimok és keresztények békében éltek egymás mellett és többszáz évig ez a térség volt a legfejlettebb a világon.
Tudjuk mi történt mikor keresztényekhez került az irányítás. A keresztesek bemelegítésnek legyilkolták Európában az útjukba kerülő zsidókat, majd kiirtották Jeruzsálem teljes zsidó és muszlim lakosságát. Később pedig 1920-ban önkényesen húzták meg a határokat a vallási, etnikai adottságok figyelmen kívül hagyásával mint Trianon esetében és diktátorokat ültettek a kialakított államok élére. Az utóbbi 20 évben pedig a sokadik háborút indítják ENSZ felhatalmazás nélkül amiben milliók vesztették életüket és terrorszervezeteket hoztak létre.
Ha zsidókhoz kerül az irányítás, látjuk még ennél is rosszabb. Izrael 80 éve népirtást követ el a palesztinok ellen és a keresztényeket is kidobták Izraelből.
Tehát mindenkinek az lenne a legjobb ha visszaadnák a Közel-Keletet a muszlimoknak. Újra béke lenne.
"Persze egész más az odds ha egy agymosott fanatikus hazugságait kell megjósolni, de na!"
Akkor szerinted is a muszlim egy nép? :) Legközelebb odaírom a kérdés alá hogy értelmileg visszamaradottak lapozzanak.
"Kérdező, itt 50 ember a hülye és te a normális, egyedül vagy fordítva? Nem érdekes, hogy senki nem ért egyet veled? Bennem biztosan felmerülne, hogy én vagyok barom. De mondjuk én gondolkozok. :D Kicsit gyakorold még te is."
Ha azt mondod a muszlim egy nép akkor jogosan érzed magad baromnak :) Attól pedig hogy három barom irogat nekem itt én nem fogom magam annak érezni :)
"Ha azt mondod a muszlim egy nép akkor jogosan érzed magad baromnak"
Akkor legalább végre elismerted, hogy egy barom vagy :)
A legjobb akkor volt a Közel-Keletnek, amikor római vagy még korábbi ókori birodalmakhoz tartozott.
Sem kereszténység, sem iszlám nem volt még akkor. Ó, azok a régi szép idők... :-)
Nem érdemes a kérdezőtől túl sokat várni. Annyira rá van görcsölve a hazudozásra, hogy a végére már az előző kérdésénél is saját magát hazudtolta meg. Ezt olvassátok :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!