Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem adják vissza a...

Miért nem adják vissza a Közel-Keletet a muszlimoknak, mikor történelmi tény hogy csak a muszlimok képesek békét teremteni?

Figyelt kérdés

600-as évek elejétől 1920-ig a muszlimoké volt a Közel-Kelet és történelmi tény hogy ez az időszak a legbékésebb. Zsidók, muszlimok és keresztények békében éltek egymás mellett és többszáz évig ez a térség volt a legfejlettebb a világon.

Tudjuk mi történt mikor keresztényekhez került az irányítás. A keresztesek bemelegítésnek legyilkolták Európában az útjukba kerülő zsidókat, majd kiirtották Jeruzsálem teljes zsidó és muszlim lakosságát. Később pedig 1920-ban önkényesen húzták meg a határokat a vallási, etnikai adottságok figyelmen kívül hagyásával mint Trianon esetében és diktátorokat ültettek a kialakított államok élére. Az utóbbi 20 évben pedig a sokadik háborút indítják ENSZ felhatalmazás nélkül amiben milliók vesztették életüket és terrorszervezeteket hoztak létre.

Ha zsidókhoz kerül az irányítás, látjuk még ennél is rosszabb. Izrael 80 éve népirtást követ el a palesztinok ellen és a keresztényeket is kidobták Izraelből.

Tehát mindenkinek az lenne a legjobb ha visszaadnák a Közel-Keletet a muszlimoknak. Újra béke lenne.

2023. okt. 29. 07:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/184 A kérdező kommentje:

"Persze egész más az odds ha egy agymosott fanatikus hazugságait kell megjósolni, de na!"

Akkor szerinted is a muszlim egy nép? :) Legközelebb odaírom a kérdés alá hogy értelmileg visszamaradottak lapozzanak.

2023. okt. 29. 15:57
 52/184 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt 50 ember a hülye és te a normális, egyedül vagy fordítva? Nem érdekes, hogy senki nem ért egyet veled? Bennem biztosan felmerülne, hogy én vagyok barom. De mondjuk én gondolkozok. :D Kicsit gyakorold még te is.
2023. okt. 29. 15:58
 53/184 A kérdező kommentje:
Dzsonszi na akkor fuss neki mégegyszer és írd le értelmesen mit szeretnél mondani.
2023. okt. 29. 15:59
 54/184 Dzsonszi ***** válasza:
100%
Baszod kérdező az egyik válaszodban te népezted le a muszlimokat, most meg retardáltnak meg értelmileg visszamaradottnak hívod azt, aki ugyanezt megteszi xddd menthetetlen vagy, ne járasd már tovább magadat az oldalon, senki nem kíváncsi rád, már csak röhög rajtad mindenki
2023. okt. 29. 16:00
 55/184 anonim ***** válasza:
100%
Értelmileg visszamaradottnak eleve kérdést sem szabadna engedni hogy kiírjon, mint neked kérdező, de ez már az oldal hibája. Tényeket már nem tudsz hozni, ezért jön a személyeskedés, más már nincs nálad a tarsolyba? :D
 56/184 A kérdező kommentje:

"Kérdező, itt 50 ember a hülye és te a normális, egyedül vagy fordítva? Nem érdekes, hogy senki nem ért egyet veled? Bennem biztosan felmerülne, hogy én vagyok barom. De mondjuk én gondolkozok. :D Kicsit gyakorold még te is."

Ha azt mondod a muszlim egy nép akkor jogosan érzed magad baromnak :) Attól pedig hogy három barom irogat nekem itt én nem fogom magam annak érezni :)

57/184 anonim ***** válasza:
100%

"Ha azt mondod a muszlim egy nép akkor jogosan érzed magad baromnak"

Akkor legalább végre elismerted, hogy egy barom vagy :)

2023. okt. 29. 16:04
 58/184 anonim ***** válasza:
100%
56# Benézted, mert nem én írtam a muszlimost. Én még csak most jöttem ide, de már levágtam,kinek vannak itt marha nagy problémái, az te vagy bizony. 52 vagyok.
2023. okt. 29. 16:04
 59/184 progizo ***** válasza:
82%

A legjobb akkor volt a Közel-Keletnek, amikor római vagy még korábbi ókori birodalmakhoz tartozott.

Sem kereszténység, sem iszlám nem volt még akkor. Ó, azok a régi szép idők... :-)

2023. okt. 29. 16:05
 60/184 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes a kérdezőtől túl sokat várni. Annyira rá van görcsölve a hazudozásra, hogy a végére már az előző kérdésénél is saját magát hazudtolta meg. Ezt olvassátok :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

2023. okt. 29. 16:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!