Tény, hogy az átlagember a volt komonista országokba az elmúlt 33 évet nézve Németországot és Csehországot kivéve életszinvonalba nem jutott közelebb nyugateurópához de nagyobb létbizonytalanságba él és ezért a többség csalódott a kapitalizmusba?
Te így tapasztalod?
Milyen tapasztalatod van arról, milyen volt a helyzet Lettországban 1990-ben és milyen most?
Az a feltételezésem, hogy semmilyen.
"Erről kérdezz meg egy észtet aztán várd meg, hogy milyen hangosan nevet ki."
Észtországot a finnek tartják el.
4#
Nem mindent Orbán lopott el. Ostoba egybites duma. Amíg nem öntünk tiszta vizet a pohárba rendszerváltásostul, Orbánostul, mindenestül együtt, addig itt változás nem lesz.
"Nem mindent Orbán lopott el."
Igazad van, pontosítok, Orbán és a haverjai loptak el.
"Ostoba egybites duma."
Az ostoba egybites duma az, hogy nem ismered el a tényt, miszerint szétlopták az országot.
Az tény, hogy ide egy komplett rendszerváltás kellene, az összes jelenlegit pedig belelőni a Dunába akár jobb akár baloldali bűnöző.
A #7es minden téren megmondta a tutit.
Ment a felpontozás, gondolom meg nekem le. És ha jobban pontoztok le sem lesz igaz.
Minden akciót ugyebár reakció követ. Itt ez lett.
Én annyival egészíteném ki a kommentet, hogy Kelet-közép-európára a Nugyat, meg az US mindig puffer zónra tekintett. Szerintem őszintén nem is állt érdekükben a térség fejlesztése, sőt. Mi ugye a németek gyarmata vagyunk, meg starégiailag Mo. nem a Mamel vidék, remélem értitek.
A térségnek magát kellene/ kellett volna megszerveznie.
Nem tettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!