Néhány tény és feltevés alapján feltehetjük, hogy úgy mond "összeesküvő" gazdagok szolgának akarnak minket?
Tény hogy például az USA-ban (ami tegyük fel a Rockefellereké, a tulajdonuk) évtizedek óta szó szerint hülyülnek a gyerekek évről évre. De ha ez nem tetszett valamelyik republikánus/demokrata kormánynak akkor miért nem tett radikális változásokat?
A legtöbb oktatási program amit ma az USA-ban alkalmaznak a NAE-től ered.
Ami érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy a NAE-t John D. Rockefeller alapította.
Wikipedia forrás: " Later he would become involved in other organizations set up by Senior, the Rockefeller University and the International Education Board."
Aztán gondolkodjunk el. Ha te ilyen nagy ember lennél, ilyen nagy családba születtél volna, ilyen gazdagsággal, cégekkel a birtokodban, politikusokkal (tény hogy a politikusokat a cégek választják az USA-ban, ő tőlük kapják a rengeteg pénzt a kampányaikra, ezért természetes hogy az amerikai politikusok a cégeket részesítik előnyben az egyszerű szavazók helyett, miután hatalomra kerültek) Tehát, ha egy Rockefeller lennél. Te milyen embereket akarnál jobban? Hülye embereket akik bármit elhisznek a híradókban és egy szavuk sem lesz, ha csökken a fizetésük, nő a munkaidejük és tulajdonképpen szolgák egy gyárban.
Vagy olyanokat akik gondolkodnak, és nem csak azt ismétlik el amit mások mondanak, a híradóban, tv-ben hallottak?
Ennek a videónak erről szól az utolsó fél órája, egy órája:
http://www.youtube.com/watch?v=K0cElTPsQx8&feature=related
Nagy hátránynak tekintem, hogy David Icke is szerepel néhány pillanatot a videóban, de itt nem mond őrültségeket.
Rosszul írtam: NAE helyett, NEA. (nézzétek el, fáradt vagyok)
Állítólag John D. Rockefeller gyakran idézett mondata volt: "Nem egy gondolkodó nemzetet akarok, hanem egy dolgozó nemzetet akarok."
Tekintve, hogy már régen élt, így ezt mondatot nem tudom kellőképpen bizonyítani. Ezért nem tettem bele a tények részbe.
Nem tudom mi igaz belőle, de
1.Egy ilyen gazdag ember tudhat valamit és ezek alapján elképzelhető
2. Egy ilyen vállalkozó szellemű ember nem fog a babérjain ülni.
Persze majd mindjárt jön a sok nagyokos és megmondja, h ez teljesen kizárt, h ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!