Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
2023. júl. 25. 23:41
171/188 anonim válasza:
#170 én nem tagadok tényeket, én utananezek annak amiről beszélek. Te ezzel szemben megragadtal a középkorban.
172/188 anonim válasza:
:D :D Írja az aki még annyit se tud hogy 2 nem van....
173/188 anonim válasza:
#98 Meg még rengeteg más vallás is van a kereszténységen meg az ateistákon kívül.
174/188 anonim válasza:
Akkor az analfabétaság egyenlő a férfiassággal? Jó tudni.
175/188 anonim válasza:
Szerintem jol tettek, legyen sajat kategoriajuk a transz noknek. A sportban is, ez sokkal durvabb helyzet, mint a szepsegverseny. Es elszomorito hogy sok ember ezzel nem ert egyet...
176/188 anonim válasza:
Talán félsz, hogy egy transz megnyerheti a szépségversenyt? :D
177/188 anonim válasza:
Mar nyert meg, sot sprotban is nyertek mar. Kulfoldon is foglalkoznak ezzel, nem csak mi itt...
178/188 anonim válasza:
Azért a sport és a szépségverseny két külön téma.
Sportban persze, hogy nem kéne részt venniük, mert más az izomzatuk még akkor is ha évekig szednek hormonokat.
De egy szépségversenyen miért lenne probléma? Ott a kinézet dönt, nem pedig valami más. Arról nem is beszélve, hogy még a biológiai női résztvevőkön is több a szilikon meg a smink mint a természetes emberi tulajdonságok.
179/188 anonim válasza:
"De egy szépségversenyen miért lenne probléma? Ott a kinézet dönt"
A sportban meg az izomzat...
180/188 anonim válasza:
Egyebkent nézd mar meg a magyar szepsegkiralynoket, melyik van szetplasztikazva?? Mert annyira mondjatok, hogy minden szilikon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!