Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Olaszország kitiltja a transzo...

Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?

Figyelt kérdés

Tehát a magukat nőnek gondoló férfiakat.

[link]

2023. júl. 25. 23:41
 131/188 anonim ***** válasza:
8%
Én csak azt sajnálom, hogy páran komolyan is gondolják, aztán mikor kicsit túltolják a cirkuszt és fejjel mennek a falnak akkor emg felháborodnak, hogy az emberek miért nem támogatják őket.
2023. aug. 19. 15:19
 132/188 anonim ***** válasza:
28%
#129 nem ez a tanítás, hanem ha a szülő nem képes felfogni hogy a gyereke nem egy bábu vagy tulajdon, akkor igen, ki kell lépni az ilyen toxikus helyzetből. Szabad vallásgyakorlás van. Ha kedves apuka és anyuka nem képes elfogadni hogy a gyerek nem a képmutató templomkában akar megrohadni, akkor az az ő döntése. Nem a szülőé. Te is kb egy ilyen szemellenzős barom lehetsz, aki képtelen utánanézni bárminek, csak nyomja a hülyeséget kontroll nélkül. Sajnálom a környezetedet. Tényleg el kéne gondolkodnod azon a barlangon.
2023. aug. 19. 15:20
 133/188 anonim ***** válasza:
20%

133. Gyerek nem dönt. 18 év alatt a gyerek neve kuss. Nem csinálunk gyerekuralmat, mint te.

De szar lehet, hogy a gyerekeim szépen kussban mennek a templomba:)

2023. aug. 19. 15:21
 134/188 anonim ***** válasza:
91%
#134 majd ők is el fognak hagyni, mint én a saját toxikus szüleimet. Szépen vesd csak meg az ágyat, amiben meg fogsz dögleni.
2023. aug. 19. 15:35
 135/188 anonim ***** válasza:
88%
#134 és én is 18 fölött léptem le. És akkor döntöttem hogy nem kell ez az álszent képmutató középkori agymosoda. A szüleim ennek ellenére nem tudták elfogadni. Nem baj. Nem kell elfogadni. Most nekik van kuss.
2023. aug. 19. 15:36
 136/188 anonim ***** válasza:
20%

136. Ez igaz. Csak a szüleid sikeres emberek lehetnek, te meg épp hisztizel, amiért a férfiak nem versenyezhetnek nők között szépségversenyen, ahol egy férfinak eleve nincs helye.

A szüleid biztos, hogy nem ezt tanították..

2023. aug. 19. 15:38
 137/188 anonim ***** válasza:
91%

#137 2 diplomám van, 3 nyelven beszélek, többet keresek, mint a szüleim együtt.

Ja a nagy keresztenykedes nekik addig jutott, hogy apám egész életemben csalta fűvel fával az anyámat, tehát még a 10 parancsolatot sem sikerült betartani, de ment a szentbeszed, meg a képmutatás, a hazudozás, a félemlítés, esetenként az erőszak. Mintakereszténység mondhatom.

Itt egyedül az elkorcsosult maradi sötét valláskárosultak hisztikéznek, akik egyszerű tényeket nem képesek felfogni. Szánalmasak vagytok.

2023. aug. 19. 15:42
 138/188 anonim ***** válasza:
0%

138.

Tények: Nő és férfi létezik. Ennyi. Ebből a férfi az erősebb fizikailag, és szellemileg is. Éppen ezért semmi keresnivalója egy férfinak szépségversenyeken. Az a nők sportja.

2023. aug. 19. 15:46
 139/188 anonim ***** válasza:
88%

#139 tények: léteznek társadalmi nemek. A tudatlan, tényeket ignorálod hülyeségedet meg tartsd meg magadnak, vagy annak akit érdekel.

És látom nem sikerül reagálni hogy milyen szent keresztény emberek erőszakolják a kereszténységet az emberekre. Szép. Ugyanolyan aljadék vagy mint ők. Pontosan ugyanaz a fajta.

2023. aug. 19. 15:58
 140/188 anonim ***** válasza:
20%
140. Már ki is választottam, miben megy holnap a gyerek a templomba:)
2023. aug. 19. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!