Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
2023. júl. 25. 23:41
161/188 anonim válasza:
#159 köszi hogy bizonyítottad az intelligencia szinted hiányát. Tényleg köszi. Őszintén.
162/188 anonim válasza:
161. Én már reggel óta elszórakozok rajtad, és hogy őszinte legyek, szerintem ez még holnap is így lesz:)
163/188 anonim válasza:
#162 az látszik. Mégis te hirdeted magadról saját bevallás alapján hogy ilyen primitív paraszt vagy.
164/188 anonim válasza:
Intelligenciát emlegetni úgy, hogy bele van gyöpösülve valaki valami új divathullámba, gondolkodás helyett dobálózni azzal amit a " tudósok " megállapítottak, ahelyett, hogy tényleg csak egy cseppet gondolkodna valaki.... nagy az állatkert igaz.
165/188 anonim válasza:
#164 én veled ellentétben tájékozódom, mielőtt másokat kioktatnék. Neked is ezt tanácsolnám.
166/188 anonim válasza:
Meglátszik igen, micsoda tájékozottság van itt kérem szépen :D
167/188 anonim válasza:
#166 nem én tagadok tényeket.
168/188 anonim válasza:
Miért talán mi vagyunk belekergülve abba, hogy nem csak 2 nem van...
169/188 anonim válasza:
Én tényekre és tudományos eredményekre alapozom az álláspontom. Ti ezeket a tényeket és konkrét tudományterületeket hagytok figyelmen kívül, arra hivatkozva hogy “csak”. Rettenetesen primitívek vagytok.
170/188 anonim válasza:
Nem, te csak bele vagy ebbe krgülve, a nagy tényeiddel, közben meg oylasmikről felejtkezel meg amik a természet törvényei, de sebaj, kellenek ilyen emberek is, akiknek luxus a gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!