Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
2023. júl. 25. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Helyes, férfiak ne versenyezzenek nők között
Nem helyes, férfiak is hadd versenyezzenek nők között
79 szavazat
1/188 anonim válasza:
Ha a verseny neve miss italia, akkor hölgyeknek kell indulni. A transzi italia szépségversenyen szerintem nyugodtan indulhatnak transzik.
2/188 anonim válasza:
Hát persze hogy helyes, hiszen NŐI szépeségverseny. Nem is tudom kinek az elvadult ötlete volt férfiakat oda berakni. https://www.youtube.com/watch?v=GiXm_FGn8Ak
3/188 anonim válasza:
Attól, hogy a hollandoknak ennyi esze van, még másnak lehet több.
4/188 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, elég lenne annyira lepontozni, hogy soha többé egyiknek se jusson eszébe elindulni.
5/188 anonim válasza:
Őszintén? Lesz*rom. Itt viszont látom az is jó téma, ha részt vehetnek rajta és az is, ha nem. Mit kellene tenni ahhoz végre, hogy ne legyen ez naponta téma?
6/188 anonim válasza:
Nemhiába imádom az olaszokat! 🇮🇹💚🤍❤️🍕🍝 Viva Italia!
De am az is megoldás lenne, ha a transzi versenyző megkapná a legrusnyább résztvevő különdíját lol
7/188 anonim válasza:
Nem lehetne inkább a szépségversenyeket betiltani inkább, transz-nemtransztól függetlenül?
8/188 anonim válasza:
Nem; inkább a pasiknak legyen testképzavaruk az ilyen fszságok miatt, mint a nőknek. Versenyezzék csak ki egymás között hogy ki a legfemininebb kis szextárgy, vagy mittudomén...
Tiltsák ki őket inkább a női öltözőkből.
9/188 anonim válasza:
Nem helyes, egy szépségversenyen csak a szépség számít.
10/188 anonim válasza:
Ezzel együtt a plasztik állatokat is ki kellene tiltani.
Annak nem sok értelme van, hogy Dr Kovács verseng azon, hogy ő vagy Dr Smith tud szebb orrot faragni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!