Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
#69 "A templomba járás normális."
Szerintem neked a pszichológushoz járást kéne normalizálni. Eléggé elborult elme lehetsz, ha a templomba járást normálisnak gondolod, közben alapelveket hagysz ki a bibliából, mint "a szeresd felebarátaid", és "ne ítéltess".
Arról nem is beszélve, hogy lényegében több mint a fél világra azt mondja, hogy nem normális. Mert amennyire tudom, csak a kereszténység és a Buddhizmus hívja a vallási épületeit templomnak (a ma is élő vallások közül persze).
71-72. Szerintem meg annak kéne pszichológushoz járnia, és az az elborult elme, aki megkérdőjelezi egy pillanatig is, hogy helyes volt e kitiltani a férfiakat egy női szépségversenyről..
Helyes? Igen. Miért? Mert női szépségversenyre nők menjenek.
Azon meg meg se lepődök, hogy a libsi elfogadásotok a vallásos emberekre nem terjed ki, már hozzászoktunk. Mégis egy tisztességes konzervatív keresztény államban éltek, úgyhogy szerintem mi vagyunk egy kicsit többen..
"Szerintem neked a pszichológushoz járást kéne normalizálni. Eléggé elborult elme lehetsz, ha a templomba járást normálisnak gondolod, közben alapelveket hagysz ki a bibliából, mint "a szeresd felebarátaid", és "ne ítéltess"."
Szeretni felebarátainkat nem azt jelenti, hogy el kell fogadni a bűnt, meg minden baromságnak teret kell adni. A ne ítélkezz sem egyenlő azzal, hogy mindenre legyintünk.
Imádom ezt, amikor olyanok jönnek a Bibliával, akik még az előző mondatukban pocskondiázzák a komplett vallást, de annyira azért mégis jó nekik, hogy szándékosan félreértelmezett idézetekkel revolverezzenek belőle.
,, Imádom ezt, amikor olyanok jönnek a Bibliával, akik még az előző mondatukban pocskondiázzák a komplett vallást, de annyira azért mégis jó nekik, hogy szándékosan félreértelmezett idézetekkel revolverezzenek belőle.,,
Hát igen, a liberalizmus nagyjából ennyit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!