Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
49-es.
A "Mikor fogjátok fel végre", egy kérdő mondat.
De értem hogy miről beszélsz.
Amúgy van egy nagyon jó szó erre. Replika.
Mint autóknál mikor fognak valami relatíve olcsó kocsit, aztán átépítik, hogy úgy nézzen ki mint egy Ferrari, Lamborghini vagy hasonló. Kívülről lehet megtévesztő, de belülről ettől független ugyanaz maradt mint ami volt.
Na itt hibáztál fiacskám. :D
Férfiak és nők is termelnek ösztrogént és tesztoszteront is egyszerre, csak az arányok amik eltérnek. Például férfiaknál a tesztoszteron van nagyobb arányban míg nőknél az ösztrogén van nagyobb arányban. De mind a kettő termeli mindkettőt.
"De szerintem ha már van ilyen, akkor nehogy már egy férfi szebb nő legyen a nőknél."
És az mégis mit mond el ha kiakarod tiltani a transzokat ezzel a fentebb idézett mondatoddal? :'D
Mert ha sokatok szerint rondák akkor nem értem a logikát itt. Mert akkor úgy se nyernének a versenyen.
(De csak elmondom, hogy léteznek olyanok akik simán elsők lennének, csak azok általában nem is gondolnak az indulásra.)
Talán félsz, hogy egy férfiból nővé lett valaki lekörözi a plasztikázott nőidet? Már ha még embernek tekintitek azokat akikben annyi a szilikon mint a legtöbb szépségversenyesben.
Arra meg senkinek sincs szüksége, hogy te döntsed el, hogy a másik ember micsoda.
"Arra meg senkinek sincs szüksége, hogy te döntsed el, hogy a másik ember micsoda."
Mondja ezt az után hogy meg kérdőjelezi hogy embernek számitanak-e a plasztikázott nők...
Nem én kérdőjelezem meg, hanem azt mondom, hogy a TI logikátokkal nem tudom, hogy TI még annak számítjátok-e őket. lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!