Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
Azt nem értem, hogy férfiaknak miért olyan fontos, hogy nőket győzzenek le minden területen?
Sport, de már szépségverseny is.
Komoly mentális problémákat sejtet az ilyen.
Már nem azert , de ha egy ferfi lehet szebb mint egy no akkor miért nem indul a saját kategóriájaban, miért kell minden arról szóljon hogy meg egy szépségversenyben is versengenek a ferfiak a nokkel?
Ezt nőként írom, unalmas… a transznemű noknek tisztelniük kene a nőket , indulniuk a saját kategóriájukban és ennyi!
Azt a rengeteg hormont amit egy transzno beszed stb stb nem lehet összehasonlítani egy természetesen szép novel!
"Vizsgálni fogják a kromoszómákat, vagy simán beérik azzal, hogy 'Mutassd a nemiszerved!'"
Ez még hagyján, a szervezők úgy fogalmazták meg a követelményeket, hogy a "születéstől kezdve" kell nőnek lenniük, így tehát ha mondjuk valamelyikük interszexként születik (tehát mondjuk női külső nemi jeleggei vannak, de XY kromoszómás és vannak inaktív belső heréi, amiket esetleg műtéti módon a születés után eltávolítottak), akkor ő sem indulhat. Ez a cisznemű nők kb 2%-át érinti, ami alapvetően nem egy nagy arány, viszont ez gyakorlatilag betarthatatlan.
Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy mi van azokkal a transz nőkkel, akik felül-alul átműttették magukat? Na őket hogyan fogják ellenőrizni? Minden nőnek kötelező kromoszómavizsgálaton kell átesnie?
#23: "Azt a rengeteg hormont amit egy transzno beszed stb stb nem lehet összehasonlítani egy természetesen szép novel!"
Hát, mondjuk az ilyen versenyek mindent kifejeznek, csak a természetes női szépséget nem. Agyonsminkelt, festett, esetenként plasztikázott nők nekem nem a természetességet juttatják eszembe.
"Azt nem értem, hogy férfiaknak miért olyan fontos, hogy nőket győzzenek le minden területen?"
Ez nem egy tipikus férfi, hanem egy mentális beteg férfi. Összemosni a normális férfiakkal a te butaságod.
Megis mikor beirom Google be , hogy miss Italy vagy miss Hungary …diszkreten kisminkelt noket latok 🤷♀️
27.
Akkor úgy is írhattam volna a gyengébbek kedvéért, hogy bizonyos "férfiaknak".
De a szövegértelmezés hiánya meg a te butaságod.
20-as.
És?
Nem azt mondtam hogy nem kehet szebb. Csak azt hogy nem indulhat női versenyen.
Egyébként, micsoda libsi reakció ez már kapásból, Jujo23?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!