Olaszország kitiltja a transzokat a szépségversenyekről. Helyes?
#142 a tények a tudományon alapulnak. A tudomány bizonyította, hogy léteznek társadalmi nemek. Tagadhatjátok, de nem mentek vele semmire.
#143 nem mindenki élete all annyiból hogy ezen a gyökér oldalon tölti minden percét, mint egyesek.
144. Így van. A te életed a Pride-ból, meg abból áll, hogy férfiakért harcolsz, hogy versenyezzenek női szépségversenyeken..
Tisztességes keresztényt nevelek a gyerekeimből, hogy ne legyenek olyanok, mint te..
fuhh jó rég nem nyitottam már meg ezt a kérdést, de lehet most is kár volt....
Csak annyit fűznék hozzá hogy abszolút, 100%ig léteznek társadalmi nemek, de ezek csak sima sztereotipiák.
Ezen az alapon társadalmi rasszok is léteznek, amik kb úgy néznek ki hogy a fekete társadalmi rassz = lustaság, görögdinnye evés, zenélés/tánc imádat. Szerintem nem esik nehezére senkinek sem hogy lássa, hogy ezek csak sztereotipiák, ráadásul kártékony sztereotipiák, szóval nem értem hogy ez miért nem klikkel a társadalmi nemekkel. mert ha azt mondom hogy a női társadalmi nem = törékenység, feminitás, szubmisszivitás, akkor garantáltan jön egy rakás tízen-huszonéves kis internet aktivista, akik szerint ez egy szent és sérthetetlen igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!