Megint kezdik a covid hisztériát?
Figyelt kérdés
Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?
2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??
2022. dec. 30. 09:03
61/72 anonim 

válasza:

Na akkor a konteózás és a hazudozás mellett újdonsággal bővült a vitakultúrád: a "nem érv"-ezéssel :D Vicces, hogy pont te mondod ezt :D
62/72 anonim 

válasza:

Igen, a smiley-k számából látjuk, hogy neked ez vicces, igazából szerintem ez már nem az, inkább szomorú, hogy ennyi agyhalott létezik, mint amilyen te is vagy. Gondolom a többi oltásellenes butuska is ilyen agyi képességekkel rendelkezik, mint te
63/72 anonim 

válasza:

Akkor itt a lehetőség, bizonyítsd hogy nem csak hazudozol. Ugye azt állítottad, 2020-ban mindenhol az ment, hogy mind meghalunk! Mutass csak egyetlen hivatalos közleményt, ami ezt állította!
64/72 anonim 

válasza:

65/72 anonim 

válasza:

A média sem állított ilyesmit. Vagy ha szerinted igen, akkor tessék, bizonyíts, ne csak hazudozz!
66/72 anonim 

válasza:

Ott vannak a keresések 2020 első feléből, kedves hazug bérrettegő. Jó olvasgatást, én lépek. Egy darabig vicces voltál, de meguntam, hogy egy galambbal sakkozok.
67/72 anonim 

válasza:

Azt állítottad, ezzel volt tele a média. Majd linkeltél három google keresést, ami nemhogy nem ezzel van tele, egyetlen alkalommal se fordul elő bennük, amit írtál.
Aztán csodálkozol, miért mondjuk hogy egy érved sincs? Pont az ilyenek miatt, mert végül mindennel ugyanígy felsülsz, és kibukik hogy csak hazudtál.
68/72 anonim 

válasza:

#68 Miért állsz le egy buta trollal vitázni?
69/72 anonim 

válasza:

Hátha elérem, hogy a buta troll egyszer végre magába nézzen.
70/72 anonim 

válasza:

#70 Tudod, hogy ez paradoxon. Ha képes lenne magába nézni akkor nem lenne ilyen buta troll. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!