Megint kezdik a covid hisztériát?
Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?
2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??

#30 Neked még nem szóltak róla, hogy egy 10 milliós országban élsz és hogy a covid az elmúlt 50 év legtöbb áldozatát szedte a járványok között?
Tényleg ennyire gyökér akarsz lenni, hogy ha konkrétumot sorol fel neked valaki cáfolatként annak a baromságnak, hogy ez egy kamu járvány lenne, akkor meg ezzel a szöveggel erőlködsz?
Hát, sikerült.

#31 Neked még nem szóltak róla, hogy mindenkit covid-halottnak könyveltek el, aki a halálakor covidos volt, sőt még olyanokat is, akik nem voltak azok? Tényleg ennyire gyökér akarsz lenni, hogy ha konkrétumot sorol fel neked valaki cáfolatként annak a baromságnak, hogy ez egy veszélyes vírus lenne, akkor meg ezzel a szöveggel erőlködsz?
Hát sikerült.
Amúgy tegyük fel, hogy ez egy veszélyes vírus (looool), akkor mit kellene csinálni? Teljesen bezárkózni, mint a kínaiak? Végül is nekik nagyon bejött, évek alatt tropára ment immunrendszerrel néznek szembe a vírussal.

#32 Ez nem igaz és ezt is sokszor elmondták már. Ez egy oltásellenes kamu mese, te meg elhitted.
A hivatalos eljárásban a halál esetén két dolgot jelölnek meg, az egyik ami közvetlen vezetett a halálhoz, a másik meg ami hozzájárult a halálhoz.
Mivel az elején elkezdték az egyik oldali konteósok nyomni a szöveget arról, hogy a zorbánék elhazudják az áldozatok számát, ezért a statisztikában mindenki szerepel akinek a halálában szerepet játszott a covid. De nem, nem került bele a statisztikába olyan akinél nem volt szerepe, mert csak fertőzött volt de elütötte a villamos. Ha viszont krónikus betegsége miatt került kórházba és ott covidos lett, mint anyám, aki nem tudott belőle felébredni, akkor az bizony belekerült a statisztikába, mert a covid nélkül még élt volna hónapokig, talán évekig.
Leírtam hány közeli ismerősöm halt bele. De te ennek ellenére tartod azt a hülyeségedet, hogy ez nem komoly vírus.
Itt csak azt nem értem én hogy lehetek ennyire hülye hogy leállok egy ilyen nyilvánvalóan ostoba, sötét, aljas alakkal vitatkozni azon ami teljesen nyilvánvalóan hazugság tőle. Belátom a hibámat és nem folytatom. Hidd, hogy kamu az egész, ez éppen úgy nem számít, mint ha azt hiszed továbbra is hogy a Föld lapos!

Hagyd csak, az oktásellenesek általában a legnagyobb birkák, akik csak hazugságokra és kettős mércére tudnak bármilyen érvet is építeni. Pl ha ők hoznak példákat hogy oltottakkal mi történt, az szent és megkérdőjelezhetetlen tény, mert az ő meséjüket támasztja alá. Ha oltatlanokkal történt valami, azt automatikusan letagadják, hazugságnak könyvelik el, mert cáfolja a meséjüket, amikhez minden áron ragaszkodni akarnak.

#33 Ezek szerint Müller Cecília is konteós:
"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."

A valóságban nem épp ezt mondta, ez már csak a konteósok által hazug módon, ún. reductio ad absurdum elvén nyugvó félremagyarázott állítás.
A valóság:

Lol, máskor meg pont a hivatalos adatokat szekirozzátok. Amikor meg bele tudsz magyarázni valamit ami épp egybevág a konteóddal, akkor meg úgy kezeled, mint a szentírást. Kicsit se álszent hozzáállás...
Na mindegy, akkor ennyit rólad. Nem is értem, mire számítottam egy konteóstól...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!