Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?
2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??
Pont az a baj, hogy egyetlen érvetek sincs. Random dolgokra rámondjátok hogy hazugság, a kitalációitok meg megkérdőjelezhetetlen igazság, mert csak.
2022. dec. 31. 09:42
52/72 anonim válasza:
A kérdező épp most írt egy érvet a 44-es hozzászólásában, de persze ti ezt ignoráljátok, mert rettegni akartok :)
2022. dec. 31. 09:53
53/72 anonim válasza:
Ignoráljuk? Pont ezt írtam le neked, hogy ez a nagy érvetek mindössze. Te tudsz egyáltalán szöveget értelmezni? Vagy a rettegés már ennyire elvette az eszed?
2022. dec. 31. 09:55
54/72 anonim válasza:
Hazudsz. Pont eggyel korábban írtad: "Pont az a baj, hogy egyetlen érvetek sincs." Ráadásul nemcsak ez volt, olvasd vissza!
2022. dec. 31. 09:57
55/72 anonim válasza:
Nem ignoráltam, megcáfoltam. 46-os komment.
2022. dec. 31. 10:00
56/72 anonim válasza:
Amiről már írtam, hogy hazugság, de te ezt pontosan tudod.
2022. dec. 31. 10:01
57/72 anonim válasza:
Nem én írtam az a kommented, mellesleg olvasom olvasom, de sehol sincs másik érv, gondolom ezt te is tudod, azért nem keresed meg te magad :) ne hazudozz itt össze-vissza kérlek
2022. dec. 31. 10:02
58/72 anonim válasza:
Az szintén nem érv, hogy ami téged cáfol, arra rávágod hogy hazugság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!