Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megint kezdik a covid hisztériát?

Megint kezdik a covid hisztériát?

Figyelt kérdés

Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?

2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??

2022. dec. 30. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
16%

#40 Én is mondhatnám, hogy máskor meg pont a hivatalos információkat hiszitek el. Mondom én: mindig azt, amitől rettegni lehet :) Gondolom, a mai napig maszkban bohóckodsz még a vécén is. Meg is érdemled :D

Egyetlen járvány van manapság: a hülyeség. Ez veszélyesebb, mint a covid, mert nincs ellene védőoltás, és a legtöbb embernél - így nálad és az itteni elvtársadnál is - gyógyíthatatlan.

2022. dec. 30. 16:57
 42/72 anonim ***** válasza:
92%

"Hagyjál már ezzel a hülyeséggel, nem tűnt fel, h 4 oltás és másfél év korlátozás után is tombolt a járvány???"

Kérdező!! A magyar ember a korlátozások alatt azzal volt elfoglalva, hogy hogyan tudja megszegni azokat, büntetés nélkül. Akkor szerinted hogy a jó lótúróba működtek volna azok rendesen? xDDDDDDDDDD

2022. dec. 30. 18:52
 43/72 anonim ***** válasza:
88%
Ma 18:52 vagyok. Mondjuk a kérdés nem Magyarországra vonatkozik, de az USA ban is sokan lesazrták a korlátozást, ez emberi tulajdonság. Mondjuk Nínában ugye lelőhették azt, aki megszegte. De mondjuk azért megnéztem volna, hogy Magyarországon mi lett volna, ha a nép lényegében betartja a korlátozásokat, akkor mi lett volna, vagy mi nem lett volna. A magyarok híresek mondjuk a sunnyogásról, innen nézve sztem arányaiban több magyar szegte meg, mint német.
2022. dec. 30. 19:02
 44/72 A kérdező kommentje:
Jaj mert szerintetek mennyire volt járvány 2020-ban, amikor a politikusok meg buliztak nagy tömegekbe, maldívra jártak stb, és nem csak itthon... Érdekes... Ha akkora halálos járvány lett volna, ők lennének az elsők, akik féltenék a picsajukat és elbujnának a bunkiba... Nem nyaralgatni mennek az állítólagos halálos vilagjarvany közepén... Ez is csak számunkra volt halálos... Kismillió érdekes ellentmondás volt ebben a "világjárványban"...
2022. dec. 31. 08:48
 45/72 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez az egyik jel a rengeteg közül, hogy át lettünk (pontosabban: lettetek) vágva.
2022. dec. 31. 09:02
 46/72 anonim ***** válasza:
92%

Senki sem mondta hogy hú de halálos világjárvány van. Ez is csak a konteósok hazugsága, amit azért találtak ki, hogy legalább valamibe bele tudjanak kötni, ha már a valós tények mind ellentmondanak nekik.

A korlátozások és az oltások is azért kellettek, hogy csökkentsék az egészségügyi ellátásra szoruló fertőzöttek számát, hisz ők rengetegen voltak, és irtózatosan leterhelték a rendszert.

2022. dec. 31. 09:10
 47/72 anonim ***** válasza:
13%
#46 Hát persze, és mindig is Kelet-Ázsiával álltunk hadban. 2020 első felében mással se volt tele a média, mint hogy mimmeghalunk.
2022. dec. 31. 09:12
 48/72 anonim ***** válasza:
81%
:D bírom a sok konteós érvét. Azért nem működnek az oltások és hazugság az egész, mert Mo-n a politikusok elmentek nyaralni :D mi lenne ha nem a tv-t bámulnátok egész nap?
2022. dec. 31. 09:13
 49/72 anonim ***** válasza:
0%
#48 Nektek bérrettegőknek ki van adva, hogy nem szabad megértenetek az érveket, ezt már a kamujárvány elején észrevettem :D
2022. dec. 31. 09:29
 50/72 anonim ***** válasza:
92%
Érvek? Mond egyet :) én speciel ezt tanultam az egyetemen, ebben dolgozom, nem a médiából szedem az infókat, mint te. A covidtól sem retteg az, aki beoltatja magát, csak szimplán nem 2 bites aggyal rendelkezik, mint az, aki azt sem tudja hogy működnek a védőoltások. Itt ti vagytok azok, akik rettegtek, főleg az oltás miatt hisztiztek, mint a pisisek
2022. dec. 31. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!