Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megint kezdik a covid hisztériát?

Megint kezdik a covid hisztériát?

Figyelt kérdés

Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?

2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??

2022. dec. 30. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
54%
A járvány megállítása fontosabb, mint a te nyamvadt utazgatásod.
2022. dec. 30. 09:05
 2/72 A kérdező kommentje:

Hagyjál már ezzel a hülyeséggel, nem tűnt fel, h 4 oltás és másfél év korlátozás után is tombolt a járvány???

Utána hirtelenséggel eltűnt, mert háború és infláció, a kutyát nem érdekelte, erre most újra...

2022. dec. 30. 09:08
 3/72 A kérdező kommentje:
Szerinted az influenza mióta van velünk? 100 éve... Akkor most éljünk életünk végéig bezárva a szobába??? Úristen komolyan mondom nem hiszem el milyen korlátolt, vak emberek vannak... Képesek lennétek egész életeteket egy szobában tölteni, ha azt mondják?
2022. dec. 30. 09:10
 4/72 anonim ***** válasza:
84%

Kínában Micimackó elvtársék zéró-Covid politikája miatt (ami olyan szigorú lezárásokat takart, amiket te elképzelni sem bírsz, kedves kérdező) eddig gyakorlatilag nem volt járvány. Viszont a kis kínaiak ezt megunták, elkezdtek tüntetgetni. Micimackó elvtárs így viszavonta a korlátozásokat, a lovak közé dobta a gyeplőt. Úgyhogy most komoly járvány van Kínában.

Pillanatnyilag nem hiányzanak ők ide.

2022. dec. 30. 09:10
 5/72 anonim ***** válasza:
63%
2: A járvány jelentős részben azért tombolt, mert nem volt elegendő friss oltott, és mert össze-vissza utazgattak az emberek.
2022. dec. 30. 09:11
 6/72 anonim ***** válasza:
69%

“ nem tűnt fel, h 4 oltás és másfél év korlátozás után is tombolt a járvány???”

Hol? Mert a földön biztos nem. Te atombunkerben élsz, vagy mitől vagy ilyen ostoba és tájékozatlan?

2022. dec. 30. 09:11
 7/72 anonim ***** válasza:
82%

#2 Nem tűnt el a járvány.

Csak mint előtte 2 évben is történt - nyár volt.

3 éve nem vagy képes felfogni, hogy tavasz végétől csökken a fertőzések száma és ősszel újra kezdődik, mivel ebben az időszakban másképpen élünk? Ráadásul változott közben a vírus is és van már oltás is.

Most voltam covidos 3 hete, a kollégáim is sorra estek bele. Ez a variáció sokkal gyengébb mint az előzőek, ennek kellene most végigmennie a lakosságon ebben a szezonban - ezért nem kellene most beengedni más variációt a kínaiaktól ami esetleg megint olyan mint a korábbiak és megtelnek miatta a kórházak.

2022. dec. 30. 09:13
 8/72 A kérdező kommentje:
Én sem azt mondom, h jöjjenek csak, sőt. Én is ezen a véleményen vagyok, h egyáltalán nem hianyoznak ide. De mi a francert megint az egész világ szivjon egy miatt??? Széthordják az egész világban és akkor kezdjük megint: éljünk bezárva. Hát inkább feladom az életem akkor, ennek semmi értelme és sosem lesz vége, virus, háború, gazdasági válság, apjuk fasza, ÁLLANDÓAN van valami, ami miatt nem lehet nyugodtan élni...
2022. dec. 30. 09:13
 9/72 anonim ***** válasza:
41%

Jó eséllyel igen. Addig nem lesz végleg vége, amíg vannak olyan birkák, akik komolyan veszik a koronanáthát, felhúzzák a maszkot és beadatják maguknak

a 64245. kísérleti vakcinát is.

2022. dec. 30. 09:15
 10/72 A kérdező kommentje:

9es, én is erről beszélek... És látod, még mindig nem kérdőjelezik meg... Hát basszus be voltunk zárva, korlátozás mindenhol, 4 oltás, és akkor: terjed a járvány. Első oltás előtt meg: csak az oltás állithatja meg a járványt. Hagyjanak már a francba... Ennyire nem vagyok hülye.

És nem, nyáron sem tűnik el a virus, ahogy írta itt vki. Idén először kaptam el a covidot, egy trópusi országban nyáron 40 fokban!!! Az is hazugság hogy a meleg kinyírja... Influenzával miért nem csináljuk akkor ezt a hisztit, kurvára abba is bele lehet halni...

2022. dec. 30. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!