Megint kezdik a covid hisztériát?
Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?
2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??

Hagyjál már ezzel a hülyeséggel, nem tűnt fel, h 4 oltás és másfél év korlátozás után is tombolt a járvány???
Utána hirtelenséggel eltűnt, mert háború és infláció, a kutyát nem érdekelte, erre most újra...

Kínában Micimackó elvtársék zéró-Covid politikája miatt (ami olyan szigorú lezárásokat takart, amiket te elképzelni sem bírsz, kedves kérdező) eddig gyakorlatilag nem volt járvány. Viszont a kis kínaiak ezt megunták, elkezdtek tüntetgetni. Micimackó elvtárs így viszavonta a korlátozásokat, a lovak közé dobta a gyeplőt. Úgyhogy most komoly járvány van Kínában.
Pillanatnyilag nem hiányzanak ők ide.

“ nem tűnt fel, h 4 oltás és másfél év korlátozás után is tombolt a járvány???”
Hol? Mert a földön biztos nem. Te atombunkerben élsz, vagy mitől vagy ilyen ostoba és tájékozatlan?

#2 Nem tűnt el a járvány.
Csak mint előtte 2 évben is történt - nyár volt.
3 éve nem vagy képes felfogni, hogy tavasz végétől csökken a fertőzések száma és ősszel újra kezdődik, mivel ebben az időszakban másképpen élünk? Ráadásul változott közben a vírus is és van már oltás is.
Most voltam covidos 3 hete, a kollégáim is sorra estek bele. Ez a variáció sokkal gyengébb mint az előzőek, ennek kellene most végigmennie a lakosságon ebben a szezonban - ezért nem kellene most beengedni más variációt a kínaiaktól ami esetleg megint olyan mint a korábbiak és megtelnek miatta a kórházak.

Jó eséllyel igen. Addig nem lesz végleg vége, amíg vannak olyan birkák, akik komolyan veszik a koronanáthát, felhúzzák a maszkot és beadatják maguknak
a 64245. kísérleti vakcinát is.
9es, én is erről beszélek... És látod, még mindig nem kérdőjelezik meg... Hát basszus be voltunk zárva, korlátozás mindenhol, 4 oltás, és akkor: terjed a járvány. Első oltás előtt meg: csak az oltás állithatja meg a járványt. Hagyjanak már a francba... Ennyire nem vagyok hülye.
És nem, nyáron sem tűnik el a virus, ahogy írta itt vki. Idén először kaptam el a covidot, egy trópusi országban nyáron 40 fokban!!! Az is hazugság hogy a meleg kinyírja... Influenzával miért nem csináljuk akkor ezt a hisztit, kurvára abba is bele lehet halni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!