Megint kezdik a covid hisztériát?
Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?
2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??

"Nem évente 4szer!! "
Persze hogy nem, ilyesmi eddig se történt semmilyen oltással, a covid elleniekkel sem.
Csak a hazudozás maradt, mint érv?

"Nagyon remélem, hogy az itteni covidrettegők fizetett trollok. Tudom, hogy az emberek nagy része idióta, de ahhoz, hogy valaki még mindig felüljön a covidhisztinek, kb. értelmi fogyatékosnak kell lenni."
Rettegni nem rettegek tőle, simán csak bosszant a konteós és hazudozó oltásellenesek ostobasága, amikor terjesztik a hazugságaikat. Mert ha ők hülyék önmagukban, az egy dolog, maximum maguknak ártanak vele. De konteók terjesztése a társadalomra is káros.

"Nem tűnt még fel, hogy amióta a kísérleti vakcinákkal tömik az embereket, azóta rengeteg a megmagyarázhatatlan, hirtelen haláleset?"
Előtte is rengeteg ilyen haláleset volt.

"Messze nem annyi, mint azóta"
És ezt mi bizonyítja?
"És az nem tűnt fel, hogy csak oltottak kapják el másodszor a covidot?"
Az ismerettségi körömben négyen vannak akiket egynél többször is padlóhoz vágott a járvány, egyikük sem volt oltott. Szóval nem, a valótlan állításod nem tűnt fel.

#26 Szét kell nézni a világban, olvasni kell híreket. Rengeteg a megmagyarázhatatlan haláleset, de persze a mainstream média nem hozza összefüggésbe az oltással.
Az én környezetemben senkit sem vágott padlóhoz a kamujárvány, de csak az kapta el másodszor, aki az első után beoltatta magát. Erre az a logikus magyarázat, hogy a betegségen való átesés hosszú távú védelmet ad, míg az mRNS oltás rövid távút, ráadásul a már meglévő védelmet lenullázza. Egyébként azt is megfigyeltem, hogy minél jobban retteg valaki a covidtól, annál jobban megviseli a betegség. Ez is logikus, a pszichoszomatika nevű - tudományosan bizonyított - jelenség okozza.

"Szét kell nézni a világban, olvasni kell híreket. Rengeteg a megmagyarázhatatlan haláleset, de persze a mainstream média nem hozza összefüggésbe az oltással."
Ezt úgy hívják hogy mazsolázgatás. Kiválogatod a rengeteg adat közül csak azokat, amik beleillenek az általad kitalált mesébe (jelen esetben csak az oltás megkezdése utáni hirtelen haláleseteket), úgy teszel mintha az összes többi adat nem létezne (az oltások előtti ugyanilyen halálesetek), és ebből vonsz le egy hamis konklúziót.
"Az én környezetemben senkit sem vágott padlóhoz"
És ami nem a te környezeted, az már nem is létezik? Mint mondtam, attól, hogy te nem, mások még rengeteg embert ismernek aki oltatlanul kapta el többször is a vírust, vagyis a konklúziód, amit megint csak mazsolázgatva szereztél (úgy téve, mintha nem léteznének azok, akik oltatlanul szenvedték el többször is a fertőzést), pont ugyanazzal a logikával ringattad magad egy hamis konklízióba, mint az előbb.

#27 "Az én környezetemben senkit sem vágott padlóhoz a kamujárvány, de csak az kapta el másodszor, aki az első után beoltatta magát. Erre az a logikus magyarázat, hogy a betegségen való átesés hosszú távú védelmet ad, míg az mRNS oltás rövid távút, ráadásul a már meglévő védelmet lenullázza. Egyébként azt is megfigyeltem, hogy minél jobban retteg valaki a covidtól, annál jobban megviseli a betegség. Ez is logikus, a pszichoszomatika nevű - tudományosan bizonyított - jelenség okozza."
Ez tipikusan olyan agymenése aki szerint valami nem létezik mert ő maga nem látta a saját szemével - de bezzeg elhiszi az ellenkezőjét, mert azt viszont olvasta valahol a neten egy amúgy kamu portálon.
Akkor hogy tiszta legyen: a "kamu" járvány nekem anyámat ölte meg, a gyerekem osztálytársának az alig 40 éves édesanyját, unokatestvérem gyereke osztálytársának mindkét szülőjét, a lakásunkhoz közeli utcában egy 4 tagú családot, egy diákom nagyapját, másiknak apját vitte el és ez csak a lista eleje.
Az eu által legjobbnak tartott Pfizert kaptam egymás után kétoltással és akkor kaptam el ELŐSZÖR a covidot, amikor eltelt már ezt követően majdnem 8 hónap. Majd azóta még két évben kétszer, ugyanúgy az őszi szezonban. Semmiféle védettséget nem adott többletként az, hogy átestem a betegségen, a második covid-ba éppen úgy majdnem belehaltam, mint az elsőbe, és most a harmadik nekem is könnyebb volt mint mindenki másnak, mert ilyen az omikron.
Az oltás annyiban segített, hogy még élek, szemben a felsoroltakkal, akik többségének még nem volt módja beoltatni magát mielőtt elkapta a járványt.
de persze tudom, szerinted a Föld is lapos, hiszen sosem láttad hogy gömb.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!