Megint kezdik a covid hisztériát?
Kínából utazókat tesztelnek az olasz reptéren, és az USA is korlátozásokat vagy teszteket fog bevezetni. Jó értem egyelőre csak a kinabol utazóknak de meddig csak nekik? Ezt egyszerűen nem hiszem el, h megint nem lehet majd kimoccanni a házból. Meddig akarnak még ezzel a szarral jönni?
2 hét múlvára van utazásom foglalva, van esély rá h nem tudok elmenni szerintetek mert elkezdenek covid hisztit csinálni??

Helyesbítve, amíg egy járványt okozó vírus szabadon terjedhet, hisz rengetegen tojnak a szabályokra, védőoltásokra, addig természetesen marad is a járvány.

“ Ennyire nem vagyok hülye”
Pedig nagyon úgy tűnik.
“ Az is hazugság hogy a meleg kinyírja.”
Gondolom a többi “ténynek”, amit piffogtatsz is ennyire néztél utana. Senki sem mondta, hogy a meleg kinyírja
De akkor azt mondjátok meg, mikor az életben volt még ilyen, hogy 4-5 oltás sem elég! Hát ez képtelenség! Azt ne mondjátok már, h szerintetek ez tök oké, 3-4 havonta oltatni! Hát én nem fogom gyógyszerezni magam, ha beteg vagyok sem szedek semmit, ezek kurvára nem vitaminok!
Másrészt az oltás nem állít meg egy járványt!!! Aki beoltatja magát kullancs fertőzés ellen, attól még ha belém jön egy kullancs kurvára meghalhatok, mert Te be vagy oltva... Ezt akarják beadni a covid oltással, hát nevetséges hogy valaki ezt elhiszi.
Nagyon maximum tünetek nem jönnek elő a beoltottnál, de mint láttuk, ez sem igaz... És rengeteg oltott azóta is szarul van...
Jah értem, te is csak az állami médiából szeded az infókat.
És ha a kormány azt mondja, most nem esik az eső, akkor nem esik, kinézve az ablakon meg szakad... De hát ők azt mondják most nem esik!!!
A tvben mondták!

"Hát basszus be voltunk zárva, korlátozás mindenhol, 4 oltás"
Ki volt bezárva? Itthon szinte bármikor bármilyen indokkal kimehettél, legfeljebb látszatintézkedések voltak. A maszkot kb a fele ember nem hordta, az oltások beadatása túlságosan elhúzódott, hisz mervadó védelmet kb 5-6 hónapig biztosít a tesztek alapján (vagyis nem az oltások száma, hanem a friss oltás a lényeg). Mire Jóska Pista megkapta, addigra Kiss Pistáé már rég nem védett szinte semmit.

“ Jah értem, te is csak az állami médiából szeded az infókat.
És ha a kormány azt mondja, most nem esik az eső, akkor nem esik, kinézve az ablakon meg szakad... De hát ők azt mondják most nem esik!!!
A tvben mondták!”
Ez pont rád igaz. Pont ugyanazt mondod, mint a többi tudatlan birka. Gondolom egy helyről szeditek a baromságaitok :) és egyetemre véletlenül sem járt egyikőtök sem

#15 "De akkor azt mondjátok meg, mikor az életben volt még ilyen, hogy 4-5 oltás sem elég! "
Azért ennyire hülyének már ne mutasd magad! TE hoztad fel az influenzát ellenérvként és közben nem fogod fel, hogy az influenza ellen MINDEN ÉVBEN kell oltatnia magát az embereknek?????
"Hát én nem fogom gyógyszerezni magam, ha beteg vagyok sem szedek semmit, ezek kurvára nem vitaminok!"
Akkor ne tedd! Jó páran vannak már a temetőben akik hasonlóképpen vélekedtek a covid-ról, nem is miattuk vannak az előírások hanem azok miatt akik nem ilyen hülyék.
#19 igen, minden évben! Egyszer!
Nem évente 4szer!! Azért mindennek van határa....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!