Mit gondoltok arról, hogy már családanyákat hurcolnak meg az LMBTQ égisze alatt?
Mindössze néhány névtelen meleg polgártársunk állítólagos vélelme kellett csupán ahhoz, hogy bilincsbe verjék és megurcolják, miközben megdönthetetlen alibije volt mindenre.
Ennyire el vannak nyomva, hogy ilyesmire is ráérnek?
"Semmi sincs, ami egy búzinak tilos lenne és egy heterónak szabad."
Házasság.
#30! A 15. Komment: “Azonban ilyenért nem tartóztatnak le senkit, pedig jóval gyakoribb jelenség, mint fordítva.”
Mire a 17. Komment kéri hogy mutass példát, mire a 21. Kommentben leírod, (vagy másik felhasználó, nem tudom, h ugyanazok vagytok-e), hogy te vagy az élő példa, mert téged is zaklatnak online a melegek.
Visszautalva a 15. kommentre, hogy bezzeg őket ezért nem tartóztatják le (pedig szerinted megérdemelnék?), és én erre írtam, hogy a hetero férfiak is fullban nyomják a kretént néha, de azzal nincs baj, hogy őket ezekért nem tartóztatják le?
A különbség: melegek nem házasodhatnak. Hetero pár házasodhat szerelemből, a szexuális irányultságának megfelelő emberrel, a melegek nem.
"Semmi sincs, ami egy búzinak tilos lenne és egy heterónak szabad."
Állami esküvő, örökbefogadás.
#34 a szexuális orientációjának megfelelően nem tud szerelemből házasodni. A heterók tudnak. Pont.
“Örökbe fogadni meg nyilván nem szabad két búzinak, hiszen az a gyerek szinte biztosan károsodást szenvedne a szexuális fejlődésben.”
Semmilyen modern tudományos kutatás ezt az állítást nem támasztja alá.
Ez a nő évekig zaklatott egy transznemű nőt, aki egyébként nem közszereplő. Olyan hazugságokat állított róla, hogy pedofil, erőszakos bűnöző, náci, aki keresztényeket akar gázkamrába hurcolni stb.
Olyan szinten uszított ellene, hogy a rendőrségnek kellett közbe avatkoznia és rendőri védelmet biztosítani a transznemű nőnek, mert napi szinten kapta a halálos fenyegetéseket az állítólagos keresztény nő követőitől.
Andris24.
Én erről tettem fel itt egy kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Meg tennéd hogy amit le írtál azt itt kifejted forrásokkal?
Csak mert szükségem lenne rá. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!