Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy már...

Mit gondoltok arról, hogy már családanyákat hurcolnak meg az LMBTQ égisze alatt?

Figyelt kérdés

[link]

Mindössze néhány névtelen meleg polgártársunk állítólagos vélelme kellett csupán ahhoz, hogy bilincsbe verjék és megurcolják, miközben megdönthetetlen alibije volt mindenre.

Ennyire el vannak nyomva, hogy ilyesmire is ráérnek?

2022. nov. 14. 03:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

„Mit gondoltok arról, hogy már családanyákat hurcolnak meg...?”

Örülünk neki, továbbá sajnálkozunk hogy nem mozgássérült öregembereket és vak kisgyerekeket hurcolnak meg. Pff...

2022. nov. 14. 09:35
 12/37 anonim ***** válasza:
17%

A szólásszabadság csak addig fontos debilibberéknek, míg az nekik kényelmes.

Nem veszik észre, hogy ezzel szemben köpik magukat minden egyes nap. Dehát így szeretjük őket. 😂

2022. nov. 14. 09:37
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

Utánakeresve olyan oldalakon, mint a BBC van egy ártatlan kis sor, ami azt mondja, hogy azért tartóztatták le, mert évek óta folyamatosan zaklat egy transzgender bloggert online. Én azt nem tudom eldönteni, hogy ez a letartóztatás mennyire volt túlzás - elsőre nekem annak hangzik -, de azért van különbség aközött, hogy fikázod az lmbtq mozgalmat, vagy személyesen inzultálsz valakit éveken keresztül.

"Na most bele lehet gondolni, hogy ha a genderistával csinálnák ezt..."

Tudod az a szomorú, hogy ha találnál egy cikket, ahol egy transzgender aktivistát letartóztatnak a családja előtt, mert online zaklatott egy ultrakonzervatív, keresztény aktivistát, ott azt emelnéd ki, hogy na tessék, már ott tartunk, hogy van pofájuk online zaklatni a tisztességes keresztény családanyákat.

"az elmúlt évtizedekben egyetlen búzit sem vertek meg Magyarországon a búzi mivolta miatt"

Nofene, ezt meg honnan tudod?

2022. nov. 14. 10:20
 14/37 Alex Fly ***** válasza:
95%
Hozzá kell tenni, hogy ez az "ad rtatlan családanya" már több éve nyíltan harcol az LMBTQ emberek jogai ellen, nem mellesleg az oroszországi szélsőjobb által létrehozott és támogatott CitizenGO angliai vezetője, elég komoly politikai tevékenységgel. Szóval ennek a "zaklatásnak" vannak előzményei, még ha az őt védő propagandiaták nem is vesznek róla tudomást...
2022. nov. 14. 10:49
 15/37 anonim ***** válasza:
35%

"Tudod az a szomorú, hogy ha találnál egy cikket, ahol egy transzgender aktivistát letartóztatnak a családja előtt, mert online zaklatott egy ultrakonzervatív, keresztény aktivistát, ott azt emelnéd ki, hogy na tessék, már ott tartunk, hogy van pofájuk online zaklatni a tisztességes keresztény családanyákat."

Azonban ilyenért nem tartóztatnak le senkit, pedig jóval gyakoribb jelenség, mint fordítva.

2022. nov. 14. 12:29
 16/37 Vuk-91 ***** válasza:
49%
Történt egy ilyen eset... Nagy cucc... Közben a történelem során megszámlálhatatlan mennyiségű meleget hurcoltak meg! Gratulálok!
2022. nov. 14. 12:35
 17/37 anonim ***** válasza:
36%

"pedig jóval gyakoribb jelenség, mint fordítva."

Na mutass már egyet a kedvemért!

2022. nov. 14. 13:50
 18/37 anonim ***** válasza:
75%
Büdösszájú proli nő ez amúgy, régóta vergődik a marha.
2022. nov. 14. 14:19
 19/37 anonim ***** válasza:
94%
Igen, én is utánaolvastam, nem előzmény nélküli az ellene tett feljelentés. Vagy kedves jobberek, az teljesen rendben van szerintetek, hogy évekig zaklat valakit? És fenyegetőzik, meg egy tulajdonságod miatt el akar(na) ítéltetni, kriminalizálni azt, hogy nem heteroszexuális vagy? Ezek nem kis vádak, és ahogy korábban is írták politikai tevékenysége is van, és még az orosz jobboldalhoz is erősen kötődik. Nem azért, de én se lennék a szomszédja. Mit is szoktak mondani? Nincs a keresztény szeretethez hasonlítható gyűlölet.
2022. nov. 14. 15:39
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de betalált az a komment 😂😂
2022. nov. 14. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!