Mit gondoltok arról, hogy már családanyákat hurcolnak meg az LMBTQ égisze alatt?
Mindössze néhány névtelen meleg polgártársunk állítólagos vélelme kellett csupán ahhoz, hogy bilincsbe verjék és megurcolják, miközben megdönthetetlen alibije volt mindenre.
Ennyire el vannak nyomva, hogy ilyesmire is ráérnek?
#16 A történelem során lehet, de az elmúlt néhány évtizedben a világ civilizált részén egyetlen búzit sem hurcoltak meg a ferde hajlamai miatt.
#17 Én vagyok az élő példa, rendszeresen zaklatnak homárok privátban. Szexuálisan is, pedig semmi jelét nem adom, hogy férfi ánuszra vágynék.
#22 Nem, itt a szexualitás (nem a homoszexualitás) kategóriában írt válaszaimra.
Egyébként a homokosokat nem, de a heterókat előfordul, hogy meghurcolják a szexuális irányultságuk miatt, pl.: [link]
Egy youtubert is meghurcoltak azért, mert csak nőkkel lenne hajlandó szexelni, transzikkal nem; de az ő nevére sajnos nem emlékszem.
"#22 Nem, itt a szexualitás (nem a homoszexualitás) kategóriában írt válaszaimra."
Amit te éltél át azt trollkodásnak hivják, és nagy esélyel heterok és voltak, csak hogy szarul érezd magad. Nem azért csinálták mert zavarta hogy hetero vagy.
"Egy youtubert is meghurcoltak azért, mert csak nőkkel lenne hajlandó szexelni, transzikkal nem; de az ő nevére sajnos nem emlékszem."
Nos félre érted. A meg hurcolás nem azért volt, hanem mert azt hitték a balosok hogy ezzel az LMBTQ mozgalom ellen dumált mert homofob. Ha azt mondta volna hogy minden élet számit (all life matters), akkor rasszizmusért hurcolták volna meg mert azt hitték volna hogy a blm (Black Lives Matters:A fekete élet számit) ellen dumált.
"Egyébként a homokosokat nem, de a heterókat előfordul, hogy meghurcolják a szexuális irányultságuk miatt, "
Mi az hogy nem hurcolják meg őket? Néhány még olyan jelentéktelen dolgot nem képesek engedélyezni mint a házasság.
#21 képzeld, nekem is volt már hogy hetero pasik itt farok fotót küldtek. Hogy ezek a heterok milyen nyomulósak. Ráerőszakolják az emberre magukat. Meg mutogatják magukat. Fujj hetero férfiak.
Kb ezt csinálod
"Mi az hogy nem hurcolják meg őket? Néhány még olyan jelentéktelen dolgot nem képesek engedélyezni mint a házasság."
Az nem egyenlő a meghurcolással. A többi irományodra is válaszolnék, de azokat nem tudom dekódolni. Külföldi vagy?
"képzeld, nekem is volt már hogy hetero pasik itt farok fotót küldtek. Hogy ezek a heterok milyen nyomulósak. Ráerőszakolják az emberre magukat. Meg mutogatják magukat. Fujj hetero férfiak."
Senki nem írta, hogy a homárok mind ilyenek.
#27 "Senki nem írta, hogy a homárok mind ilyenek."
de ha egy-egy ilyen esetből lehet általánosítani rájuk, akkor a heteró férfiakra is lehet, nem?
"Az nem egyenlő a meghurcolással. A többi irományodra is válaszolnék, de azokat nem tudom dekódolni. Külföldi vagy?"
1. Az hogy nem engednek nekik valamit csak mert melegek, minek számit?
2. Hogy jött le ebből hogy külföldi vagyok? Homofobnak kell lenni az EU tagságért?
"de ha egy-egy ilyen esetből lehet általánosítani rájuk, akkor a heteró férfiakra is lehet, nem?"
Én nem általánosítottam rájuk. Lehet, hogy más igen, nem olvastam végig az összes választ.
"Az hogy nem engednek nekik valamit csak mert melegek, minek számit?"
Semmi sincs, ami egy búzinak tilos lenne és egy heterónak szabad.
"Hogy jött le ebből hogy külföldi vagyok? Homofobnak kell lenni az EU tagságért?"
Úgy, hogy a legtöbb mondatod nyelvtanilag helytelen, némelyik annyira, hogy megérteni se nagyon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!