Hányat kell még aludni az orosz támadásig Ukrajna ellen?
Én már annyira izgulok és imádom a haditechnikát. Szeretnék végre hadtörténelmet látni, valós időben.
Nagyapáim és apám is mesél háborús dolgokat, de én fiatal vagyok és még csak a krimi meg a donbaszi meg a szíriai háborút volt alkalmam követni, azok izgalmasak voltak, de lehetne már valami nagyobb szabású is!!
50:
Dísznek sem utolsó, de valószínűleg hatásosabban téveszti meg a Javelin-eket mint a terepminta. De ez csak tipp, engem is kivancsiva tettel!
Na.
Lett háború amit annyira vártál kérdező.
Aztán most már így jó pár hónap távlatában látszik, hogy tényleg szupi megélni egy háborút. Olcsóbb lett a benzin, a kenyér. Virul Európa gazdasága, sokkal kevesebb a munkanélküliség.
Ja, nem...
Nem gondoltam volna, hogy az elmebeteg Putyin tényleg háborúsdit játszik majd. Lengyelországban már magyarországnyi létszámú ember emigrált. A sok halott. Őrület micsoda rombolást végzet.
Érdekes volt az a kérdés is, hogy meddig fog tartani a háború. Sokan ott is azt jósolták, hogy a ruszkik 3 nap alatt végeznek. Mindjárt egy éve tart, sajnos.
58:
Nem jó hír Putyinnak, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!