Hányat kell még aludni az orosz támadásig Ukrajna ellen?
Én már annyira izgulok és imádom a haditechnikát. Szeretnék végre hadtörténelmet látni, valós időben.
Nagyapáim és apám is mesél háborús dolgokat, de én fiatal vagyok és még csak a krimi meg a donbaszi meg a szíriai háborút volt alkalmam követni, azok izgalmasak voltak, de lehetne már valami nagyobb szabású is!!
Már bejelentették, hogy visszavonulnak bizonyos haderők. Nem lesz semmiféle háború.
De a CIA-nek ez nagy lebőgés azért. Hogy mekkora ostobaságokat mondanak, mert tőlük ered a 16-i támadás. Mikor nem is lesz semmiféle támadás. Ez nagy blama nekik, most kiderült, hogy szándékosan keltik a feszültséget a népekben.
26:
Arra nem gondolsz, hogy esetleg tényleges támadási szándékot lepleztek le és Putyin azért nem mert támadni, mert megijedt, hogy a részletekre lebontott támadási terv az ellenség birtokába jutott? Szerintem inkább ez a helyzet és most keresik a szivárogtatót, mielőtt újratervezik a támadást.
29:
Nem ez lenne az első, a támadási tervek kiszivárgása miatt lefújt hadművelet a történelemben. Miért vagy olyan biztos benne, hogy nem ez történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!