Hányat kell még aludni az orosz támadásig Ukrajna ellen?
Én már annyira izgulok és imádom a haditechnikát. Szeretnék végre hadtörténelmet látni, valós időben.
Nagyapáim és apám is mesél háborús dolgokat, de én fiatal vagyok és még csak a krimi meg a donbaszi meg a szíriai háborút volt alkalmam követni, azok izgalmasak voltak, de lehetne már valami nagyobb szabású is!!
44:
Szerintem kevesen prognosztizáltak olyat, hogy ebből globális atomháború lenne és akár mi magyarok belehaltunk volna ebbe a háborúba. Így nem teljesen értem ezeket a valaszaidat.
46:
Ja hogy a covid-ot a hazug politikusok szabadították a népre. Mindent értek..
És őszintén szólva kehet szidni putyint azért amiket csinál de most jelenleg ebbe az ukrán kérdésbe ő az egyetlen politikus akinek van esze és perpillanat neki is adok igazat a támadás is érthető a nagy létszámú orosz lakosság miatt akik ukrajnába élnek és kb hasonló a bánásmód velük mint velünk kárpátalján itt most ukrajna a fő provokátor az usa mellett.
1. Milyen jogon várja a németektől hogy fegyverrel lássa el semmi köze hozzá
2. Milyen jogon vár bármit a NATO-tól ami arra jött létre hogy a saját tagjait véggye
3. Mit vár ha az összes kisebbséggel úgy bánik mint a románok tették/teszik a szocializmusba és most
4. 2015-ben is ő provokált
Nem védem az oroszokat mert sok mocsokságot csinálnak de ebbe ahogy írom igazuk van USA meg szokás szerint szuperhőst játszik.
47# gratulálok ennyi jött le.
Szerinted nem használták fel a saját céljukra? Én elhiszem hogy van de hogy már az összes kontinensről származik mutációja és valahogy sorrendbe ahogy következnek azért az már ferdítés itt van de már nem akkora mértékbej ahogy azt beállítják
Kérdező, te úgyis imádod a haditechnikát, biztosan meg tudod mondani, hogy miért vannak szalmával, növényi anyagokkal borítva a harckocsik. Pl. mint ezen a képen: [link]
Értem én, hogy álcázás, de nem lenne egyszerűbb terepmintás ponyvával beborítani. Vagy dísznek van ott? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!