Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hányat kell még aludni az...

Hányat kell még aludni az orosz támadásig Ukrajna ellen?

Figyelt kérdés

Én már annyira izgulok és imádom a haditechnikát. Szeretnék végre hadtörténelmet látni, valós időben.

Nagyapáim és apám is mesél háborús dolgokat, de én fiatal vagyok és még csak a krimi meg a donbaszi meg a szíriai háborút volt alkalmam követni, azok izgalmasak voltak, de lehetne már valami nagyobb szabású is!!

2022. febr. 5. 02:49
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
52%
Egyet.
2022. febr. 5. 05:10
 2/59 anonim ***** válasza:
91%
13,4
2022. febr. 5. 06:22
 3/59 anonim ***** válasza:
95%
Haboru nem olyan fain mint egy videojatek ... nincs game over es nincs 'orokelet'! Van lehetoseged utana nezni eredeti haborus felveteleknek, nem kell valos idoben tajekozodni ... kukucskalj meg nehany archiv felvetelt es meglathatod - a haborunak nincs romantikaja!
2022. febr. 5. 07:04
 4/59 anonim ***** válasza:
89%
Jó sokat
2022. febr. 5. 07:20
 5/59 anonim ***** válasza:
27%
A mi életünkben valószínűleg nem lesz ilyen, viszont lesz NATO-támadás Oroszország ellen.
2022. febr. 5. 07:21
 6/59 anonim ***** válasza:
23%
Szovjet testvéreink reggelire eszik meg a NATOt.
2022. febr. 5. 07:46
 7/59 anonim ***** válasza:
71%

Barátom, testvérem!

Tudom, hogy nagyon fiatal vagy, emiatt várod a háborút, de szeretném jelezni, hogy a jelen háborúi (de a múlt háborúi is) nem a hősiességről szól, hanem a mészárlásról, a vérontásról, a fájdalomokozásról (mentálisat és fizikálisat is beleértve).

A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy az orosz-ukrán háború az érdeklődés hiányában elmarad. Lehet ugyan, hogy a NATO szeretné beleráncigálni Oroszországot egy háborúba (ahogy azt tették az Antant-hatalmak az első világháborúba Németországgal és az Osztrák-Magyar Monarchiával), de szerencsére Oroszország vezetősége nem olyan hülye, hogy kihívja maga ellen az egész világot, még akkor sem ha Kínát maga mellett tudhatja.

Üdv.,

Egy jó barát

2022. febr. 5. 07:57
 8/59 anonim ***** válasza:
83%

Esetleg egy tankot is vársz, amelyik átmegy rajtad vagy szeretteiden, katonákat, akik megerőszakolják anyádat, feleséged vagy lanyodat? Városi harcokat, ahol nen tudod mikor lövik szét a hazadat vagy téged, csaladtagjaikat, bombázásokat, amikor az óvóhelyen rettegsz, hogy mi lesz veletek. Vagy behívnak frontvonalra, ahol már nem lesz olyan izgis mikor a te bőrödre is megy a "játék". Vagy ha totális világháború, akkor mondjuj Aaomtamadásokat, amit ha túlélsz, a következő hetekben sugárbetegség fog megölni, vagy a következő években nagy eséllyel a rák, már ha nem halsz éhen a háború utáni újjáépítés, illetve rossz esetben nukleáris tél időszakában.

Ez nem Red Alert, hanem a valóság, ahol valódi emberek szenvednek és halnak meg a miért is..

2022. febr. 6. 11:21
 9/59 MDaniel98 ***** válasza:
57%
Nem lesz orosz támadás, úgyhogy szerintem elég sokat.
2022. febr. 7. 14:34
 10/59 anonim ***** válasza:
77%

"bombázásokat"

Na olyan meg már nincs vagyis olyan formában nem mint ahogy gondolod ez nem a második világháború itt már nem használnak bombázókat mert full értelmetlen sokkal Inkább a lézerrel bemért rakéta támadásokat de azok is inkább a nagyhatalmak játékszerei meg azoké az országoké akiknek van rá pénz nem lesznek itt földig rombolt városok manapság az az elv minden országba hogy minél kevesebbet szenvedjen a civil.

Voltam kint afganisztánban 5 éve rohadtul nem olyan mint ahogy leírod a háborút igen borzalmas de ez már nem a 20.század

2022. febr. 8. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!