Hányat kell még aludni az orosz támadásig Ukrajna ellen?
Én már annyira izgulok és imádom a haditechnikát. Szeretnék végre hadtörténelmet látni, valós időben.
Nagyapáim és apám is mesél háborús dolgokat, de én fiatal vagyok és még csak a krimi meg a donbaszi meg a szíriai háborút volt alkalmam követni, azok izgalmasak voltak, de lehetne már valami nagyobb szabású is!!
"mert megijedt, hogy a részletekre lebontott támadási terv az ellenség birtokába jutott?"
Jaaa mert az oroszok annyira hülyék hogy ilyen adatokat olyan könnyen elérhetővé tesznek hogy a CIA vagy bármely más szervezet meg tudná szerezni?
31:
Megint csak azt mondom, nem ez lenne az első eset a világtörténelemben.
Ha így volt, akkor biztos vagyok benne, hogy az USA elő fog állni pár olyan részlettel, ami valószínűsíti, hogy tényleg megszereztek valamit. Hogy sütkérezzenek a dicsfényben, hogy a hírszerzésük hiúsította meg az orosz támadást.
32# igen arab államokkal akiknek a technikai. Fejletségük kimerül az AK-ban meg a BTRM-ekben és pár leselejtezett MI-8-ban
Afgán haderő a 2000-res években légcsavaros gépeket használt szerinted ezeketől olyan nehéz katonai "titkokat" kiszedni?
Na vajon mégis lesz valami?
Novorossijából elkezdték evakuálni a civil lakosságot..
36:
Ja hogy addig nem hiszed el, amíg az Origo meg nem írja? Vagy mi?:)
38:
Te Donbaszban laksz talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!