Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz Novak Djokovicot...

Egyetértesz Novak Djokovicot teniszező Ausztráliából való kitoloncolásával az oltatlansága miatt?

Figyelt kérdés

Én 3 oltást is kaptam, nem vagyok oltásellenes és engem is zavarnak főleg a vidéken, mélysötétségben élő ismerőseim, akik a hír.csárda.eoldal.info-n olvasták, hogy az oltás veszélyes, meg hallották a szomszéd Gazsi bácsitól is.

De ezt nem tudom megérteni, hogy egy negatívra tesztelt ember (függetlenül attól, hogy teniszező), miért nem tartózkodhat pár hétig egy demokratikus országban? Ideológiai alapon (oltás fasizmus) toloncolták ki. Nincs racionális magyarázat erre. Senkire nem jelent veszélyt. Ha pedig racionális indok nélkül, ideológiai alapon szankcionálnak embereket, akkor ez azt jelenti, hogy a Coviddal vége lett a demokráciának?

Maga az oltás kapcsán nem annyira hat meg a történet, de ami a LÉNYEG, mi van, ha legközelebb MÁS ESETBEN IS, ideológiai alapon SZANKCIONÁLNAK? Tehát pl. kikiáltják közellenségnek a kövér, középkorú, fehér, heteroszexuális férfiakat, akiknek szőke a haja és A a vércsoportja, és őket tiltják ki? Kb. abban is ennyi racionalítás lenne.

2022. jan. 8. 09:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
94%
megegyszer 59 es vagyok. az a szabaly nagyon sok helyen hogy ha nem vagy oltva akkor nem dolgozhatsz ott. es ezt egyre tobb helyen alkalmazzak. "no jab no job". Mostantol a nyugat AU regioban a nem oltottak nem mehetnek etterembe gymbe, moziba uszodaba,pub ba. nem latogathatnak betegeket es csak vasarolni elelmiszert mehetnek ki nem messzebb mint 5 km re a lakohelyetol (ha varosban lakik). Maskent nem tudjak raszoritani a maradek idiotat hogy oltassak be magukat. most mar hetfotol az 5 evesektol kezdtek el az oltast.
2022. jan. 17. 07:10
 62/69 anonim ***** válasza:
18%
59 olyan életet, amit ti éltek, az ellenségemnek nem kívánnék. Rátoljátok a kreténségeteket erővel másokra, közben itt szövegelsz a demokráciáról vakcináci. hányadék Fegyenc mentalitás
2022. jan. 17. 18:04
 63/69 anonim ***** válasza:
96%

63: tudod, mi a demokrácia? A kisebbség elfogadja a többség döntését és alkalmazkodik hozzá.

Amit te képzelsz demokráciának, az valójában anarchia.

2022. jan. 17. 19:51
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés persze hogy a többség az valóban a többség-e. Illetve hogy ha ez a többség 90%-ban nem önállóan, hanem a média befolyásának hatására dönt, az még nevezhető-e demokráciának. A diktatúrák egyik alap eleme a közös ellenség amely nem létezik valójában.
2022. jan. 17. 21:14
 65/69 anonim ***** válasza:
100%
21'4-es válasz tűpontosan leírta az Orbán-rendszert.
2022. jan. 17. 21:31
 66/69 anonim ***** válasza:
31%

63 Tehát ha két férfi negeröszakol egy nőt, az is tök demokratikus. Mondom én, tipik Fegyenc mentalitás. Ennek köze nincs a demokráciához, mert a társas együtt élés így fenntarthatatlan. Mit fog csinálni az a 10% szerinted? Majd csendben éhen hal? vagy bosszút áll rajtatok, aztán a vírus lesz a legkisebb bajotok, nem mintha egy 5,5 milliós halálozású valami két év alatt olyan nagy armageddon lenne.

Amúgy volt népszavazás a kötelezö oltásrol meg az emberek vegzálásáról? Vagy csak egy szük érdek kör döntött így, te meg jó csimpánz módjára tapsikolsz? Mert tudod az, hogy valaki felveszi az oltást, meg hogy erre másokat is rá akar kényszeríteni, aközött óriási különbség van. Nah persze nem nálad, a normális embereknél.

2022. jan. 17. 22:18
 67/69 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, hogy mindenki, aki más véleményen van, mint te, csak a média által befolyásolt, és csak, aki egyetért veled, az tud szabadon és önállóan gondolkodni.

Nagyon érdekes.

2022. jan. 17. 23:07
 68/69 anonim ***** válasza:
91%
Novak Djokovic Ausztráliából való kitoloncolásával nem az oltatlansága miatt, hanem azért értek egyet, mert rá pont ugyanazok a szabályok kell, hogy vonatkozzanak, mint bárki másra, aki Ausztráliába belépni akar.
2022. jan. 17. 23:16
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
67 nem nekem írtad, de a másik oldalról meg aki egyet ért az tudomány tisztelő, felelősségteljes... Aki nem nem ért egyet az laposföldhivö, oltásellenes... Itt senkinek semmi gondja azzal, ha valaki oltat, csak a mások cseszegetését, meg ezt a hányadék egybites, zsákutca ideologizálást lehetne befejezni.
2022. jan. 18. 07:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!