Egyetértesz Novak Djokovicot teniszező Ausztráliából való kitoloncolásával az oltatlansága miatt?
Én 3 oltást is kaptam, nem vagyok oltásellenes és engem is zavarnak főleg a vidéken, mélysötétségben élő ismerőseim, akik a hír.csárda.eoldal.info-n olvasták, hogy az oltás veszélyes, meg hallották a szomszéd Gazsi bácsitól is.
De ezt nem tudom megérteni, hogy egy negatívra tesztelt ember (függetlenül attól, hogy teniszező), miért nem tartózkodhat pár hétig egy demokratikus országban? Ideológiai alapon (oltás fasizmus) toloncolták ki. Nincs racionális magyarázat erre. Senkire nem jelent veszélyt. Ha pedig racionális indok nélkül, ideológiai alapon szankcionálnak embereket, akkor ez azt jelenti, hogy a Coviddal vége lett a demokráciának?
Maga az oltás kapcsán nem annyira hat meg a történet, de ami a LÉNYEG, mi van, ha legközelebb MÁS ESETBEN IS, ideológiai alapon SZANKCIONÁLNAK? Tehát pl. kikiáltják közellenségnek a kövér, középkorú, fehér, heteroszexuális férfiakat, akiknek szőke a haja és A a vércsoportja, és őket tiltják ki? Kb. abban is ennyi racionalítás lenne.
63: tudod, mi a demokrácia? A kisebbség elfogadja a többség döntését és alkalmazkodik hozzá.
Amit te képzelsz demokráciának, az valójában anarchia.
63 Tehát ha két férfi negeröszakol egy nőt, az is tök demokratikus. Mondom én, tipik Fegyenc mentalitás. Ennek köze nincs a demokráciához, mert a társas együtt élés így fenntarthatatlan. Mit fog csinálni az a 10% szerinted? Majd csendben éhen hal? vagy bosszút áll rajtatok, aztán a vírus lesz a legkisebb bajotok, nem mintha egy 5,5 milliós halálozású valami két év alatt olyan nagy armageddon lenne.
Amúgy volt népszavazás a kötelezö oltásrol meg az emberek vegzálásáról? Vagy csak egy szük érdek kör döntött így, te meg jó csimpánz módjára tapsikolsz? Mert tudod az, hogy valaki felveszi az oltást, meg hogy erre másokat is rá akar kényszeríteni, aközött óriási különbség van. Nah persze nem nálad, a normális embereknél.
Érdekes, hogy mindenki, aki más véleményen van, mint te, csak a média által befolyásolt, és csak, aki egyetért veled, az tud szabadon és önállóan gondolkodni.
Nagyon érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!