Mielott meg mindenki lepontozna, leszogeznem, hogy vannak meleg ismeroseim, barataim, ezen felul feltett szandekom a gyerekemet arra nevelni, hogy tisztelettel es elfogadassal viszonyuljon embertarsai irant, es mindennemu massag irant(hiszen en is ezt vallom). De en azt latom, hogy ez egy tulszexualizalt, szabalyok nelkuli vilag, aminek megvannak a veszelyei, es valoszinuleg meglesz meg a bojtje is. Nem emlekszem, mikor hallottam eloszor a homoszexualitasrol, de abban biztos vagyok, hogy az en kamaszkoromban 10-15 eve sokkal kevesebb szexualis tartalmu film, reklam volt, a heteroszexualitastol eltero tartalom pedig nulla, megis felnottem anelkul, hogy valaha is gyulolkodtem volna, es ezt reszben edesanyam elfogado nevelesenek koszonhetem, reszben pedig annak, hogy heteroszoxualitasom ellenere volt reszem kirekesztesben,nem is keves. Lenyeg, hogy szerintem ahhoz, hogy a gyerekek tolerans felnottekke valjanak nincs szukseg arra, h a csapbol is az folyjon, hogy mennyi minden letezik a heteroszexualitason kivul, boven raernek ezzel kesobb foglalkozni,ha akarnak,illetve igazabol nem tilt meg semmit ez a torveny, a szulo eldontheti, h hagyja e, hogy a gyereke megnezze a 18 karikas filmet illetve a suliban szakember tarthat kornak megfelelo felvilagositast, ahogy az elottem szolok irjak es ennyi. Van egy pszichoszexualis fejlodes amin a gyerek keresztulmegy a hormonok es a kozeg hatasara es van egy pont amikor minden kamasz felteszi maganak a kerdest, hogy vajon milyen az identitasa, a sajat tapasztalatom az, hogy egy kis ideig elegge ossze voltam zavarodva, ha annyi szexualitassal foglalkozo tartalom lett volna elerheto szamomra mint manapsag, szerintem meg jobban ossze lettem volna zavarodva,ezert nem banom, hogy szuletoben van egy ilyen korlatozas. Viszont az teny, h maga a torveny nyilt provokacio a zavaros megfogalmazasa miatt illetve a pedofil es lmbtqi emberek egy lapon emlitese miatt. Megertem, hogy ez sokaknak rosszul esik, de ez csak politika. Nem tukrozi huen a magyar emberek velemenyet, viszont azt erte el, hogy mar felek nemzetkozi kornyezetben beismerni, h magyar hetero ember vagyok, mert lassan mar ezert leszek diszkriminalva. Kedves lmbtqi emberek, teljesen jogos, h azt akarjatok fogadjanak el titeket, de a valaszdiszkriminacio nem megoldas. Aki szeretne, h eldogadjak, mutasson maga is peldat elfogadasbol. Persze egy idealis vilagban erre nem lenne szukseg, de ez nem egy idealis vilag. Es meg egy gondolat. Korabban irtatok, h a transz no ugyanolyan no es a transz ferfi ugyanolyan ferfi. Nos en kozeput parti vagyok..elsodlegesen szerintem azt kene a gyermekeink fele kozvetiteni, h fogadjak el magukat, mar csak azert is, mert minden mutetnek kockazata van, es szerintem csak legvegso esetben kene ehhez folyamodni. De ha mar vki atoperaltatja magat rendben en elfogadom, de szogezzuk le, h kulso ide-oda sose lesz teljesen ugyanolyan biologiailag meg a hatteret tekintve se. Es nem kene ennek az elfogadasat eroltetni.En peldaul hataron tuli vagyok es csak par eve elek Magyarorszagon. Egyszer azt mondtak nekem, hogy nem vagyok igazi magyar, ami termeszetesen nagyon bantott, aztan elfogulatlanul elgondolkodtam a kerdesen, es tenyleg talaltam bizonyos dolgokat, amikben mas vagyok mint az itt felnott magyarok. Mas szellemisegben nottem fel, mas kozegben. Es ezt kar letagadnom. Ettol meg szerintem igazi magyar vagyok. Dr nem vagyok ugyanolyan.