Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik része/passzusa csapta...

Melyik része/passzusa csapta ki a biztosítékot a "pedofiltörvény" kapcsán belföldön és külföldön?

Figyelt kérdés
Azzal a résszel van a baj, hogy iskolában a 18 éven aluliaknak nem tájékoztathatnak az LMBTQ-csoportok?

2021. jún. 23. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
19%

#39 Én meg azt próbálom neked elmagyarázni hogy NINCSEN ILYEN ebben a törvénymódosításban, és NEM TILOS erről a szakembereknek beszélnie.

A cigarettás példát s pontosan ezért tettem bele a válaszomba, hogy egyértelmű legyen. Te csak belelátod, mert azt akarod hinni, hogy most majd megtiltanak mindent.

2021. jún. 24. 17:43
 42/67 anonim ***** válasza:
73%

"A tanulók részére a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozás megtartása során különösen figyelemmel kell lenni az Alaptörvény XVI. cikk (1) bekezdésében foglaltakra. E foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.”

Kivétel nincs beleírva, ami azt jelenti, hogy erről senki nem beszélhet. Se sima tanár, se arra kijelölt szakember, se a jóisten. Ez a baj ezzel a törvénnyel, hogy mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, nem egyértelmű. De azt talán fel lehet fogni, hogy mivel a törvényben az áll hogy felvilágosítást csak arra kijelölt ember szabhat, a most bemásolt részletben pedig az, hogy az ilyen felvilágosító foglalkozásokon nem szabad népszerűsíteni a homoszexualitást és a nemváltást, ebből az következik hogy az arra kijelölt ember, aki megtartja az előadást, se beszélhet róla. Mert ki határozza meg, mi számít népszerűsítésnek? Valakinek már az is az, ha elmondják hogy ilyen létezik. Ez a baj a törvénnyel.

2021. jún. 24. 18:09
 43/67 anonim ***** válasza:
36%

39

Akárhányszor is írod le értelmezni kell a szöveget:

"...szexuális kultúrával, nemi élettel, nemi irányultsággal, szexuális fejlődéssel, a kábítószer fogyasztás káros hatásaival, az internet veszélyeivel és egyéb testi és szellemi egészségfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozást (e § alkalmazásában a továbbiakban: program) csak akkor tarthat, ha jogszabályban kijelölt szerv nyilvántartásba vette."

Sehol nincs benne, hogy csak a heteroszexualitással foglalkozhat. Külön kiemelném a "nemi irányultságot".

Ha tudod, hogy ez mit is jelent.

2021. jún. 24. 18:27
 44/67 anonim ***** válasza:
52%

Olvasom itt az oldalakon át tartó szájkaratét, hát beszarok.

Ki az anyámnak olyan fontos, hogy szó legyen a búzerekről az iskolában, tv-ben? Mi lesz akkor, ha nem lesz szó róluk? Ott az internet, arról korlát nélkül folyik. Semmi hatása az egésznek, amit bevezettek, arra ment ki a dolog, hogy az ellenzéket megossza és a Fudanról is eltereljék a szót.

2021. jún. 24. 18:33
 45/67 anonim ***** válasza:
62%
#43, ez az utolsó válaszom, mert százhuszonhatodszorra írom le és még mindig nem érted. Szóval. A törvényben benne van, hogy felvilágosító órát csak arra kijelölt személy tarthat. Igaz? Igaz. A törvényben az is benne van, hogy a felvilágosító órán a nemváltást és a homoszexualitást nem szabad "népszerűsíteni". Igaz? Igaz. Na most, ha felvilágosító órát csak arra kijelölt ember tarthat, de a felvilágosító órán nem lehet népszerűsíteni a melegséget és a transzneműséget, akkor ezt arra kijelölt ember sem teheti meg, mert ő tartja a foglalkozást. Ha a foglalkozást csak arra kijelölt ember tarthatja, de a foglalkozáson nem lehet valamit csinálni, akkor azt a valamit az arra kijelölt embernek SE lehet csinálni. Értem?
2021. jún. 24. 18:34
 46/67 anonim ***** válasza:
31%

45

"Értem?"

Nem nagyon. Ha tudod, hogy mit jelent az, hogy "népszerűsíteni".

Egyébként pedig még nincs végrehajtási utasítás, majd meglátjuk, hogy az mit tartalmaz. Addig csak megy a szájkaraté.

2021. jún. 24. 18:40
 47/67 anonim ***** válasza:
77%

A népszerűsítés szerintem az, hogy:

"Gyerekek, olyan jó férfi valagakat dugni!", vagy "A férfiak jobban szopnak mint a nők, hisz ők jobban tudják nekik mi a jó." vagy a "ha átalakítjak a vaginádat pénisszé és kézi pumpával tudod felállítani, az jó, mert nem sülsz fel erekciós gondokkal!"

2021. jún. 24. 18:47
 48/67 Vuk-91 ***** válasza:
91%
A "pedofiltörvénnyel" az a baj, hogy összemos minden lmbtq dolgot egy betegséggel (Pedofília), mert nagyon utal arra, hogy a gyerekeknek csak heteroszexuális szerelmi történeteket szabad látni, azt nem, ami ettől elüt. Utat nyit arra, hogy a magyar degenerált gyűlöletkampányok könnyebben érjék el a gyerekeket.
2021. jún. 25. 09:17
 49/67 anonim ***** válasza:
30%
Undorító, hogy hova halad a nyugati társadalom. Züllöttség, mindenki dugjon mindenkivel, mindent legyen szabad, egyetemen értelmes tanulás helyett vonulgassunk bőrszerkóban az utcán...én eddig nagyon kedveltem Németországot, de most hányni tudnék tőlük. Komolyan nincs az embereknek értelmesebb elfoglaltsága, mint azon problémázni, hogy b_zik csókolózhatnak-e reklámokban? Szégyen ez a világ. Amúgy senki ne csókolózgasson reklámokban, én heterokat sem szoktam látni, akkor nem értem, miért kéne két szedettszemöldökű csávót néznem, ahogy egymás falják, a gyerekem meg főleg ne lássa.
2021. jún. 25. 10:08
 50/67 anonim ***** válasza:
28%
Ja és azt tegyük hozzá, hogy ez az egész lmbtq egy iszonyatosan agresszív és pofátlan mozgalom, mindenkire rá akarják erőszakolni a a nézeteiket. Pont emiatt egyre több a melegellenes, mert már az emberek agyára megy ez a sz_rság, senkit nem érdekelne amúgy. A német-magyar meccsen is láthattuk, hogy nem a magyarok akarták rájuk erőszakolni a melegellenességet, hanem fordítva történt...na akkor melyik fél az elfogadó másokkal szemben? Hát nem a szivárványos.
2021. jún. 25. 10:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!