A pedofiltörvény valóban a Fidesz malmára hajtja a vizet?
Szerintem ha arra alapoznak, amit az LMBT mozgalmárok is sulykolnak miszerint a magyar társadalom homofób, akkor el tudom képzelni, hogy csalódniuk kell. Ellentétben azzal, amilyen rémsztorikat meleg propagandisták terjesztenek, én jól tudom, hogy vidéken egyáltalán nem bevett szokás verni vagy egyáltalán utálni a melegeket (mert ezek a sztorik valamiért mindig vidéken játszódnak).
A magyar társadalom sokkal elfogadóbb mint azt szerintem ők fentről gondolják. Lehet, hogy ez visszaüt majd rájuk?
Az egy dolog, hogy egyre többen tolerálják valamilyen módon a melegeket. De akik nem meggyőződésből teszik, hanem csak konfliktuskerültből, félelemből, azok bizony tetszik az, ha az LMBT nyomulást lenyomja helyettük a kormány.
Egy multinál pl. nem nagyon szokás a politikai duma, de ha egy közismerten meleg, főleg ha valamilyen menedzser belekezd a meleg mondókájába, akkor nem állítják le, biztos több helyeselést kap, mint ahány ember tényleg kedveli őket.
Ugyanolyan ez, mint amikor egy youtuber - persze nézettségért, ami neki pénzt hoz - svédeket kérdezett meg, hogy befogadnának-e otthonukba migránsokat. Kb. mindegyik azt mondta hogy igen, aztán amikor mutatták, hogy íme ő lenne a migráns (egy összességében jóarcú, ápolt félvér fiatal férfi), akkor kb. mindegyik azt mondta, hogy ezt még át kell gondolnia (azaz még akkor sem utasította el kategorikusan), de kibúvót keresett.
Biztosak lehettek benne, hogy a kormány meg tud fizetni sok okos (de machiavellista) elemzőt, ezek kikalkulálták pontosan, hogy most mit érdemes közbeszédbe tenni.
címe:
Sweden: Who's actually ready to welcome a migrant into their home? [ENG SUBS]
Igazából az ellenzéknek egy jó kis célbalövés. Mármint ugye nem minden ellenzéki pár utasítja el egyértelműen, ezzel meg a angy összefogásba máris ott az első repedés.
Valószínűleg a fő cél is ez volt.
Nehéz választ adni, az idő dönti el.
Egy biztos, hogy a Fidesz önmagának kreált egy csapda helyzetet. Pl. A jó barátok sorozatot, ha szó szerint vesszük a törvényt be kellene tiltani főműsoridőben .
Mindenesetre gyorsan közelítünk Kína felé, ahol Mici Mackót betiltották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!