Valóban igaz amit az LMP állít a kampányvideójában, a Fudan csak a jéghegy csúcsa? Orbán eladta az egész országot Kínának?
Zsebbe fizettek neki.
Így az áfát se kell megfizetni.
Ne dőlj be egy ilyen ratyi pártnak!!!
Amióta Schiffer András is belátta, hogy reménytelen társaság, azóta gyakorlatilag nincsenek.
Szerintem egy általános iskola 3-os gyerek meg tudja ítélni, tisztességes-e a földedet és pénzedet adni másnak, hogy utána majd ő profitáljon belőle.
És általános iskola 6. osztály felett a hazaárulás fogalma is megvilágosodik, és pontosan tudja eg yserdülés előtt álló gyerek is, miért nem haverkodunk kommonista gazfickókkal.
Én pontosan értem, hogy a fideszes patkányok még az általános iskola elsős szintet sem érik el. Sem emberileg, sem erkölcsileg, sem értelmileg.
Ezért támogatják ezt az aljasságot...
#6: de hát még tervek sincsenek, hogy miből, mennyiért, ki, mit építene a Fudan kapcsán. De ugye mivel a Telex megírta, akkor birkuci módra az már tényként kezelendő. 😂
Ha létezik szűklátókörűség a Fidesz oldalán, akkor te a másik oldalon képviseled ezt. Gondolom a melled is vered hozzá, hogy te "független-objektív" médiát olvasol és okosabb vagy másoknál. 😂
Nem láttam a videót, de egy kampányvideó az eléggé egyszer használatos kategória.
Évek óta nem hallottam semmit az LMP-ről, gondolom mutatják, hogy vannak még
Még azt is, hogy NEM Lehet Más a Politika.
A két fős tagságuk 100%-a parlamenti képviselő, és az is akar maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!