Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedofiltörvény valóban a...

A pedofiltörvény valóban a Fidesz malmára hajtja a vizet?

Figyelt kérdés

Szerintem ha arra alapoznak, amit az LMBT mozgalmárok is sulykolnak miszerint a magyar társadalom homofób, akkor el tudom képzelni, hogy csalódniuk kell. Ellentétben azzal, amilyen rémsztorikat meleg propagandisták terjesztenek, én jól tudom, hogy vidéken egyáltalán nem bevett szokás verni vagy egyáltalán utálni a melegeket (mert ezek a sztorik valamiért mindig vidéken játszódnak).

A magyar társadalom sokkal elfogadóbb mint azt szerintem ők fentről gondolják. Lehet, hogy ez visszaüt majd rájuk?

2021. jún. 21. 05:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
11 - pedofiltörvényként emlegetik, de mindenki a "homofób" részen van fennakadva.
2021. jún. 21. 07:38
 12/21 anonim ***** válasza:
98%
Marad minden úgy, ahogy most van.
2021. jún. 21. 09:27
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Elég egyértelmű, hogy a gyerekekre kiterjesztett nyomulásukat akarták megállítani. Ami nyugaton már keményen megy, szóval lehetett elrettentő példákat találni. Ez pedig (vagyis a Fidesz ellenlépése) a legtöbb családos ember számára szimpatikus. Nem érdekes, ha itt és most hirtelen lepontozzák ezt az állításomat és jön rögtön 10 hozzászóló, hogy őneki kicsi gyereke van és repesve várná, hogy egy meleg vagy transz ember "érzékenyítse" az 5-10 éves gyerekét. Ez nem reprezentatív minta, sőt a névtelen hozzászólók mindegyik lehet más, mint akinek mondja magát. Mondjuk kisgyerekes anyuka helyett egy LMBTQ-aktivista vagy legalább is ilyen irányultságú ember.

Szóval nem az az érdekes, hogy a gyakorin kinek adnak igazat. A választáson biztos, hogy sokak szemében jó pont lesz, hogy a Fidesz ezt meglépte. Az ellenzék meg belement a csapdahelyzetbe: mivel ők ez ellen tiltakoztak (talán a Jobbikot kivéve) rájuk lehet sütni, hogy ez meg ez lenne, ha ők kerülnének hatalomra.

A migránsok meg Soros bácsi már úgyis a könyökén jönnek ki az embereknek, ez viszont remek új téma.

2021. jún. 21. 10:17
 14/21 qkker1 ***** válasza:
96%

9-esnek igaza van.

Mellette még szépen bemagyarázhatják az esetlegesen bizonytalan szavazóiknak, hogy az ellenzék támogatja a pedofilokat, mivel nem szavazta meg a pedofiltörvénybe csomagolt melegellenességet!

2021. jún. 21. 10:41
 15/21 qkker1 ***** válasza:
97%

"Milyen pedofil törvény mikor végig a melegekről beszéltek. Akkor meleg törvény vagy homokos törvény. Nem?"

A kettő összecsomagolva, de a Fidesz csak pedofiltörvényként emlegeti.

2021. jún. 21. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

#15 #11

Hát én valamiről nagyon le maradtam

2021. jún. 21. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
"Rengeteg a homokos, tuti szavazatokat veszítenek." És még több a homofób, akiknek tetszik hogy ott támadja a fidesz -alap nélkül-ahol csak tudja.
2021. jún. 22. 11:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
" pedofiltörvényként emlegetik, de mindenki a "homofób" részen van fennakadva." Talán mert valóban homofób törvény. Ugyanis a kormány csak hangoztatja hogy védeni akarja a gyerekeket, de valójában csak támadja a melegeket. Ha védeni akarják a gyerekeket, miért él a pipihús törvény?
2021. jún. 22. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"miért él a pipihús törvény?"

Na ezt végképp nem tudom hova tenni. Ilyenkor zárójelbe egy kis magyarázatot fűzhetnétek hozzá. Itt pl konkrétan mire gondolsz?

Nem követem naprakészen a politikát amióta a fidesz van ezért nem értek mindent

2021. jún. 22. 13:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Bár ezt a szóhasználatot nem hallottam, de gondolom a píphús törvény neki a Fidesz 2012-es Btk-ja, ami nem változtatott azon, hogy felnőttek 14. életévét betöltöttekkel már törvényesen szexelhetnek. Újdonsága meg, hogy 18 alatti már 12. életévét betöltöttel is!

Miközben a fejlett ipari országokban jellemzően 16 év a belelegyezési korhatár, és jellemzően akkor nem bűncselekmény, csak szabálysértés fiatalabbal a szex, ha 14 feletti és nincs köztük 2-3 évnél nagyobb korkülönbség.

Azaz a magyar szabályozás bizony idevonzzák azokat a külföldieket, akik kis rizikóval itt 14-15 éves lányokat akarnak kefélni. Ha kitudódna, akkor őket otthon börtönbe csuknák.

[link]

2021. jún. 22. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!