Melyik része/passzusa csapta ki a biztosítékot a "pedofiltörvény" kapcsán belföldön és külföldön?
Nálam ez a gond: gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogának érvényesülése különös jelentőséggel bír
Mi van akkor, ha ez a gyermek nem a születési nemével akar azonosulni??? Milyen jogok akarjuk szabályozni azt, kinek mit kell éreznie saját magával kaocsolatban?
Hol van szó arról a törvényben, hogy szabályozni akarják azt, hogy mit érezzen magával kapcsolatban?
A törvény arról szól, hogy nem akarják, hogy a reklámok, vagy az iskolai oktatás ezt szabályozza. A szülő kezébe akarják adni ezt a döntést.
Itt még ugyanarról a törvényról beszélünk, amire a kérdés asszociál?
Két nem létezik: nő és férfi. A transzneműség nem egy nem. Ha valaki transznemű, annak az embernek az agyával van probléma, mert nem képes elfogadni a saját nemét.
Nem, kétszer is beleírtam, hogy én a tavalyi törvényről beszélek. És igen, két nem létezik, nő és férfi. A transz férfi férfi, a transz nő meg nő. Nem harmadik nem, meg unikornis, meg űrlény, meg akármi aminek a magadfajták be akarják állítani. Ugyanolyan nők és férfiak mint bárki más, és ez tudományosan bizonyított. A kormánynak ebbe nincs joga beleszólni. A rákosoknak se mondják azt, hogy figyelj mától tilos a kemó.
Most szögeztem le, hogy kétféle nem van: nő és férfi. Erre te meg azzal jössz, hogy én be akarom állítani, hogy harmadik nem, unikornis, emg ezek.
Ugyanolyan nők, és férfiak, eltekinte attól a ténytől, hogy az agyukban valamiféle működési zavar van, ami miatt nem elégedett a biológiai nemével, és nőként férfi akar lenni, vagy férfiként nő. Ez a testképzavar egy formája. Erre pszichológus lenne a megoldás, nem az, hogy egy egyébként egészséges férfi, vagy női testet megroncsolunk, és olyanná alakítunk, hogy azt a testképzavarral kűzdő agy is elfogadja.
Hasonló ez azokhoz a nőkhöz, akik nem hajlandóak elfogadni, hogy kicsi a mellük, vagy férfiak esetén, hogy kicsi a pöcsük. Erre nem szilikon implantátum, meg faroknövelő műtét lenne a megoldás, hanem önmagunk elfogadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!