Tényleg meghalt a beoltott Tiffany Dover nővér, mi lett vele?
Én nem tudom, ahogy senki sem tudja biztosan. Mi ez a hírzárlat körülötte?
Hogyhogy nem lehet elérni és ténylegesen megbizonyosodni, miért titkolózik körülötte a külföldi politika?
És a magyar médiában erről miért nem adnak hírt?
Nem kellene itthon is bemutatni, hogy milyen "csodás" következményekkel jártak az első covid elleni oltások?
Van valami hír róla? (Nem az alteregójáról, akit betettek a helyére...)
" Most őszintén egy ájulós nővértől, hogy tudsz eljutni a transzhumanizmusig..."
Én voltam aki írta ezt a mondatot a 14:30-as hozzászólásomban... Kedves Hozzászóló, csak szöveget kéne tudni értelmezni, és nem került volna leírásra ez a nagynak hangzó mondatod...
Előzmény: a 14:22-es hozzászólásra válaszoltam, amely így szólt:
"Az igazi kérdés, hogy a konteósok meddig fognak még ezzel foglalkozni? Tulajdonképpen mit akartok? A megerősítést, hogy mindenki meghal a vakcinától csak mert valaki összeesett? Amikor majd több százezer vakcinált fog szaladgálni az országban -és ez már csak pár hónap kérdése- ti még akkor is Tiffany Dover "halálával" fogjátok bizonygatni, hogy ez milyen veszélyes?"
Gratulálok, hogy sikerült kemény egy szót kiragadnod, jár a taps... De nem is csodálkozom, mert ahogy összepróbálod rakni a történéseket, nem te lehetsz a legélesebb kés a fiókban. Onnantól kezdve, hogy valaki ilyen szintű szerepet vállal a társadalom életében (alig egy év alatt összedobott oltás, nem matricasztás, ébresztő), nincs olyan arra az öt percre, hogy magánszféra, amíg bejelentkezik. De csak bizonygasd a magad igazát, állítom, hogy már te is meg vagy arról győződve, hogy valami nagyon nincs rendben, csak a csökönyösségedből nem akarsz lejebb adni, semmi baj, nyugodtan megírhatod, ha belátod a dolgok valós állását...
Szerintem, teljesen egyértelmű volt amit leírtam, sajnálom, hogy nem sikerült párhuzamot vonni, de akkor Tessék, hogy neked is megfelelő legyen:
"A hoax terjesztői a következő dolgokkal próbáltak érvelni:
2. A nővér az oltás óta nem posztolt Facebook-on, Instagramon.
NEM BIZONYÍTÉK, mert azok után, hogy ismeretlenek ezrei lepték el a közösségi profiljait, eléggé érthető, ha egy darabig nincs kedve posztolni."
Cáfolom, mert aki hetente többször is felrak magáról, a családjáról képeket, annak az már rutinszerűvé válik, ez egy életforma, nem beszélve arról, hogy most volt karácsony, következtetni lehet arra, hogy legalább egy kép felkerül valamelyik közösségi oldalra. De nem került, valaminek történnie kellett. Ok, az biztosan van, DE!
Ha valóban megijedt volna a nyilvánosságtól privátra rakta volna a fiókját, nem teszi ki a gyermekeit a közönségnek, egy anya így "működne", ha ő maga el akarna vonulni a médiától... nem hagyja kint a "kincseit".
De elsősorban azt kéne megérteni, hogy ez nem magánügy, mert az emberekben kétség maradt egy őket érintő téma felől, és amiben mindannyian érintettek vagyunk. Itt senki nem állíthatja azt hogy meghalt, mert nem tudhatjuk, de nagyobb annak a valószínűsége, hogy valami baj történt vele, minthogy nyaral, meg jól van noname profilok soraiban állítva. Napjainkban semmibe nem tart bejelentkezni, és nem lesz ettől senki sem sztarügynök. Sokkal több macera jár azzal, ha valaki "hagyja magát zaklatni" azáltal, hogy (jogosan) kérdezősködnek felőle, minthogy egyszer színt vall, és 3 nap múlva elfelejtik. (Nehogy szó szerint értsd!)
Továbbra is várom a forrásod arról, hogy megfenyegették Tiffanyékat a "konteósok".
Az ájulás után nyilatkozott. Később, amikor kezdett terjedni a pletyka az állítólagos haláláról, a kórház tweetben jelezte, hogy a nővér köszöni, jól van, és kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét. Másnap aztán megjelent a kis videóban a kollégáival. Miért ne igazolná mindez az életben maradását? Milyen további erőfeszítéseket kellene tennie és miért? Győzködje azokat, akik most hasonmásnak tartják? Akik "élve eltemették"? Eleve teljesen abszurd szituációról beszélünk, hiszen semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy meghalt volna, a híresztelés alaptalan. A friss posztok hiányából még nem következik, hogy meghalt, vagy hogy ne lennének fontosak neki a gyerekei. Lehet más oka is, lásd fent.
A fenyegetésekről nincs közvetlen információm, harmadik forrásból olvastam róluk. Szóval nem 100%.
Ez az eset a hoax tankönyvi példája lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!